Termín
Platnost do 31. 8. 2011.
Můžete využít do 31. 8. 2011
- Platnost voucheru: od 19. 1. 2011 do 31. 8. 2011
- Počet voucherů na osobu: 10
- Celkový počet voucherů: 10 000
- Rezervace na tel.: 544 213 845 nebo mail: info@baroko.org
- Jeden voucher lze využít pro více lidí
- Pro zachování garance služby je doporučená rezervace min. 7 dní předem.
Noční město plné lidí, svým ruchem připomínající ležení kočovných válečníků z let dávno minulých. Blikající záře pouličních lamp, světla aut a probleskující výboje proudu z tramvají a trolejbusů jako přízraky táborových ohňů. Před více než tisícem let, na podobně rušném místě, snad někde na břehu Dunaje pod sedly mongolských nájezdníků vedených Attila Hunem, „Bičem Božím“ vznikl prapředek tatarského bifteku. Naklepané syrové hovězí maso, provoněné a nasolené potem koní dodávající bojovníkům potřebnou sílu a energii.
S dnešní nabídkou získáváte současnou verzi této gurmánské pochoutky, zaručeně čerstvou a pouze z pravé hovězí svíčkové. Tatarský biftek o váze 200 gramů podávaný s cibulí, kečupem, hořčicí, worcesterskou omáčkou, kořením (grilovací koření, kmín, majoránka, petržel, olivový olej) a vaječným žloutkem. V překrásné, historické části sklepení minoritského kláštera sv. Janů v moderním pojetí stylové restaurace a vinárny Baroko.
Luxusní restaurace a vinárna v samém centru Brna v bezprostřední blízkosti Měnínské brány, Malinovského náměstí nebo Hlavního nádraží. Profesionální kuchařský tým, chutná česká i mezinárodní jídla a příjemně rychlá a ochotná obsluha. Rozdělení na kuřáckou a nekuřáckou část je samozřejmostí. O všech těchto tvrzeních Vás může přesvědčit nejen návštěva restaurace samotné, ale i nezávislý, neohlášený test redaktorky Brněnského deníku a šéfkuchaře Jiřího Vařílka.
„Baroko je podle mě vkusná restaurace, ve které se musí hostům líbit, a hlavně chutnat. Navíc rychlost odbavení bych přirovnal ke kulovému blesku,“
Šéfkuchař Jiří Vařílek
Kvalitní a dobré jídlo se sluší i dobře zapít, samozřejmostí je bohatá nabídka alko i nealkoholických nápojů, piv a vín od domácích i zahraničních výrobců. Další aktuální informace lze získat jak na stránkách restaurace v sekci Blog, tak i Facebooku.