Delikatesní 7chodové menu U Solné brány pro dva
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 18. 8. 2013.
Můžete využít do 18. 8. 2013
- Rezervace nutná předem na tel: 386 354 121 nebo na mail: hotel@hsb.cz
- Jídlo je určeno je konzumaci v restauraci.
- Podnik má oddělené kuřácké a nekuřácké prostory.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Objevte v inspirativní symfonii chutí a vůní sedm divů kulinářského světa.
Připraví je pro vás mistři kuchaři ze špičkové restaurace U Solné brány. Každý ze sedmi výtečných chodů bude představovat osobité umělecké dílo, oslovující vaši chuť, zrak i čich. Vezměte někoho, kdo si to opravdu zaslouží a sdílejte spolu tento vpravdě gurmánský zážitek.
Slavnostní tabuli odstartuje aperitiv, následovat bude studený předkrm, po něm polévka, po ní si vychutnáte teplý předkrm, který připraví půdu pro zlatý hřeb tabule – hlavní chod. Po něm se osvěžíte ovocným sorbetem a za celou hostinou uděláte sladkou tečku.
Těšte se, že vám naservírují:
- Sherry medium (2×0,03 cl)
- Terinu z králíka s medvědím česnekem (2×70 g)
- Chřestovou krémovou polévku s máslovými krutóny (2×0,2 l)
- Restovaný filet ze pstruha na kedlubnovém ragú (2×60 g)
- Tažené telecí ramínko s kořenovou zeleninou a houbovým demi-glace, podávané s rozmarýnovými brambory (2×120 g masa v syrovém stavu)
- Limetový sorbet politý proseccem (2×0,15 l)
- Panna cotta přelitá malinovým krémem (2×70 g)
Každou středu a pátek večer umocní váš labužnický zážitek živá klavírní hudba.
Mistři kuchaři pro hosty připravují pokrmy v duchu zážitkové gastronomie. Mimo speciální menu zde můžete ochutnat například jemná hovězí líčka na červeném víně s glazovanou zeleninou, prsíčka z farmářského kuřete a pikantní ratatouille a další lahůdky.
Noblesní prostředí i servis k pořádání oslav a jiných rodinných i firemních sešlostí přímo vybízí. Můžete si zde zamluvit jak hlavní prostor restaurace, tak dva oddělené salonky. Občerstvení je možno řešit buď formou alla carte či sestavením menu na přání.
Hotel u Solné brány, který nabízí ubytování a restauraci pro náročné, se nachází v centru Českých Budějovic, v historické budově asi 50 metrů od náměstí Přemysla Otakara II. Restaurace nabízí asi 50 míst k sezení a dále dva výše zmíněné salonky s kapacitou pro pětadvacet a osm hostů.
Kromě výborné kuchyně a ubytování je celý nádherný prostor využíván jako místo pro svatby, rauty, firemní večírky a další akce. V hotelu vám vyjdou vždy vstříc, takže pokud potřebujete pro svůj event speciální květinovou výzdobu, nádobí nebo živou hudbu, profesionální personál vám ve všem vyjde vstříc.