Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Delikatesní 7chodové menu U Solné brány pro dva

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Hotel U Solné brány

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 18. 8. 2013

  • Rezervace nutná předem na tel: 386 354 121 nebo na mail: hotel@hsb.cz
  • Jídlo je určeno je konzumaci v restauraci. 
  • Podnik má oddělené kuřácké a nekuřácké prostory. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 580 Kč −50 % 790 Kč
1 580 Kč −50 % 790 Kč

Objevte v inspirativní symfonii chutí a vůní sedm divů kulinářského světa.

Připraví je pro vás mistři kuchaři ze špičkové restaurace U Solné brány. Každý ze sedmi výtečných chodů bude představovat osobité umělecké dílo, oslovující vaši chuť, zrak i čich. Vezměte někoho, kdo si to opravdu zaslouží a sdílejte spolu tento vpravdě gurmánský zážitek.

Slavnostní tabuli odstartuje aperitiv, následovat bude studený předkrm, po něm polévka, po ní si vychutnáte teplý předkrm, který připraví půdu pro zlatý hřeb tabule – hlavní chod. Po něm se osvěžíte ovocným sorbetem a za celou hostinou uděláte sladkou tečku.

Těšte se, že vám naservírují:

  • Sherry medium (2×0,03 cl)
  • Terinu z králíka s medvědím česnekem (2×70 g)
  • Chřestovou krémovou polévku s máslovými krutóny (2×0,2 l)
  • Restovaný filet ze pstruha na kedlubnovém ragú (2×60 g)
  • Tažené telecí ramínko s kořenovou zeleninou a houbovým demi-glace, podávané s rozmarýnovými brambory (2×120 g masa v syrovém stavu)
  • Limetový sorbet politý proseccem (2×0,15 l)
  • Panna cotta přelitá malinovým krémem (2×70 g)

Každou středu a pátek večer umocní váš labužnický zážitek živá klavírní hudba. 

Mistři kuchaři pro hosty připravují pokrmy v duchu zážitkové gastronomie. Mimo speciální menu zde můžete ochutnat například jemná hovězí líčka na červeném víně s glazovanou zeleninou, prsíčka z farmářského kuřete a pikantní ratatouille a další lahůdky. 

Noblesní prostředí i servis k pořádání oslav a jiných rodinných i firemních sešlostí přímo vybízí. Můžete si zde zamluvit jak hlavní prostor restaurace, tak dva oddělené salonky. Občerstvení je možno řešit buď formou alla carte či sestavením menu na přání.

Hotel u Solné brány, který nabízí ubytování a restauraci pro náročné, se nachází v centru Českých Budějovic, v historické budově asi 50 metrů od náměstí Přemysla Otakara II. Restaurace nabízí asi 50 míst k sezení a dále dva výše zmíněné salonky s kapacitou pro pětadvacet a osm hostů.

Kromě výborné kuchyně a ubytování je celý nádherný prostor využíván jako místo pro svatby, rauty, firemní večírky a další akce. V hotelu vám vyjdou vždy vstříc, takže pokud potřebujete pro svůj event speciální květinovou výzdobu, nádobí nebo živou hudbu, profesionální personál vám ve všem vyjde vstříc. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru