Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Léto na Ischii: 7 nocí, 3* hotel, zátoka s termální vodou, dítě do 12 let zdarma

4,3 / 5 CK Petra Tour Itálie (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alexandr

Dobry den, prosim poraďte jak se dostanu na misto vlastním autem.
Děkuji AS

CK Petra Tour

Dobrý den, pokud si zakoupíte pobyt a pojedete autem, máme připravené pokyny pro auto. Dojedete autem do přístavu v Pozzuoli nebo přímo v Neapoli, zde koupíte trajektový lístek pro auto a osoby, nalodíte se (trajekty jezdí poměrně často) a pak na Ischii musíte sledovat ukazatele až do hotelu. Nebo samozřejmě podle navigace. Nicméně nedoporučujeme se autem po Ischii moc pohybovat. Doprava zde je trošku hektická a kdo na to není zvyklý, může být překvapený.
Přejeme pěkný den! CK PETRA TOUR s.r.o.

M

Dobrý den,
bude možné 100 % využít autobusovou dopravu v turnusu od 13. do 17. 7. 2019 ?
 Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den, tento termín řešíme s kolegy, myslím si, že by problém být neměl, ale raději upřesníme zítra nebo ve čtvrtek. Ozvěte se prosím na petratour@ckpetratour.cz, kde Vám rádi sdělíme informaci k dopravě. Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den! CK PETRA TOUR s.r.o.

Markéta Drábková

Dobrý den, lze zajistit pobyt pro 2 dospělí, 3 děti (9, 11, 13 let). Jaká by byla cena prosím, termín 13.-20.7. Děkuji moc za info.

CK Petra Tour

Dobrý den, hotel nemá k dispozici 5tilůžkový pokoj. Jedině je tedy možné 2lůžkový + 3lůžkový. V tomto případě by se platil 4× plný voucher + 1 dítě by bylo Zdarma. Cena za pobyt tedy 4× 6.290,– = 25.160,–.
Děkujeme a přejeme pěkný den! CK PETRA TOUR s.r.o.

Roman Wilczak

Dobrý den,je na pokoji lednička,zdali je možno wifi na pokoji .Děkuji.

CK Petra Tour

Dobrý den, lednička, resp. minibar je možný pouze v pokoji Comfort s výhledem na moře (za příplatek 2.300,–/osoba/7 nocí) a nebo pak samostatně za 5€/osoba/den, to se platí na místě v hotelu – je potřeba nahlásit dopředu. Wi-Fi je možné ve společných prostorách. Funguje i v některých pokojích, ale ty nelze garantovat. Děkujeme a přejeme pěkný den! CK PETRA TOUR s.r.o.

Ilona

Dobrý den, nabízíte i ubytování se psem?
Za jaký poplatek, prosím

CK Petra Tour

Dobrý den, paní Ilono, pes je možný, ale záleží, jaká by to byla rasa. Museli bychom zjistit přímo konkrétně na hotelu. Kontaktujte nás prosím na 386 352 653 nebo petratour@ckpetratour.cz

Děkujeme a přejeme pěkný den!
CK PETRA TOUR s.r.o.

Denisa

Dobrý den, ráda bych se zeptala kolik by stála letecká doprava v termínu 28.9.-5.10. pro dvě osoby. děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den, cena letecké dopravy je 8.990,–/osoba (7.490,– letenka + 1.500,– transfery). Za dvě osoby tedy 17.980,–. Jedná se o polední pravidelný odlet.
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den! CK PETRA TOUR s.r.o.

jarda

trajek auta a dvě osoby … kolik nas bude stat?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jardo, v tomto případě cestovní kancelář dopravu nezajišťuje. Doprava je tedy na vás. Hezký den, Simča :)

CK Petra Tour

Dobrý den, doprava je skutečně na Vás, nicméně trajekt pro auto záleží, kterou společnost zvolíte. U jedné společnosti je cena od 50€/auto, u druhé společnosti od 70€/auto. Lístek pro cestujícího stojí od 14€/osoba. Doporučuji se podívat přímo na dopravní společnosti Medmar a Caremar. Přejeme pěkný den! CK PETRA TOUR s.r.o.

Ivanka

Dobry den, jak daleko jsou nejblizsi plaze a je li to zdarma pri dovoze hotelovym autem, neni to v popisu pod obrazkem uvedeno.
Dekuji.

CK Petra Tour

Dobrý den, nejbližší pláž (resp. spíše kamenitá zátoka, není to přímo pláž) je Sorgeto, kde vyvěrají horké prameny přímo do moře. Jedná se o kamenné „vany“, které jsou velmi mělké. Procházkou je to cca 15 minut (+ 200 schodů). Pláž jako taková je nejbližší Cava Grado (pěšky cca 20 minut, místní MHD dopravou 2 zastávky – cca 5 minut). Hotelový odvoz jezdí, ale je zpoplatněn cca 2€/osoba/ 1 cesta, je to uvedeno v textu, ne přímo pdo obrázkem. Ischia jako taková je poměrně hornatá, ale je možné se tam pohybovat i místní MHD dopravou, takže si člověk dojede, kam chce. Celkově je na Ischii hodně pláží, každá trochu jiná, takže je možné zvolit to, co se líbí více.
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!
CK PETRA TOUR s.r.o.

Marie Sommerová

Dobrý den, uvažuji o termínu 20.7. až 27.7. a to v počtu tří lidí – já dospělá, jedno dítě 7 let, druhé dítě 9 let. Využili bychom autobusové dopravy z Prahy. Je tento termín volný? Předpokládám, že platím 2×6290 Kč a 3×3.890Kč. Děkuji za odpověď-

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, ubytování i doprava jsem volné v poptávaném termínu. Přesně tak, koupíte 2× voucher za 6.290,– a na smlouvu pak bude autobusová doprava 3× 3.890,–.
Děkujeme a přejeme pěkný den! CK PETRA TOUR s.r.o.

Hrdinová Kateřina

Dobrý den chtěla bych se zeptat 2 dospělí a 2 děti (2roky a 5let) při koupi 2 voucheru to mají obě zdarma? Nebo ne?protože při koupi 1voucheru je jedno dítě zdarma, tzn ze při koupi dvou voucheru (pro dospělého) by měli být zdarma dvě děti? Děkuji za odpověď

CK Petra Tour

Dobrý den, v nabídce je uvedeno, že cena platí v případě obsazení pokoje dvěma osobami (je nutné koupit 2 vouchery). Pak je jedno dítě zdarma na přistýlce a druhé dítě platí již dle aktuálních tarifů 50% z ceny voucheru, to je již pak uvedeno na smlouvě a placeno naší CK.
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!
CK PETRA TOUR s.r.o.

Milena Káňová

Dobrý den, je možná aut. doprava poslední týden v červnu a pobyt pro 2 osoby?

CK Petra Tour

Dobrý den, pokud myslíte dopravu v termínu 28.06. – 07.07., případně 21.06. – 30.06., tak ano, v obou termínech je doprava volná. Ubytování je také k dispozici.
Děkujeme a pěkný den!
CK PETRA TOUR s.r.o.

martina Rabochová

dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možná letecká doprava k termínu 4.8.-10.8. a jaká by byla cena? děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den, v tomto termínu nemáme letenky k dispozici (buď možno 20.07. – 27.07. nebo pak až odlety od 31.08.). Nicméně samozřejmě můžeme dokoupit za příplatek 400,–/osoba, který si účtuje letecká společnost. Ale jelikož tam nemáme koupené letenky, byl by to individuální transfer. Cena tedy 7.490,–/letenka/os + 2.500,–/transfer/os (od 2 osob) + 400,–/poplatek za dokoupení/os. Musela bych však ověřit, zda jsou k dispozici. A nebo pak je možná druhá společnost, ale jsou tam ranní lety. Pokud budete mít zájem o konkrétní nabídku, kontaktujte nás prosím na petratour@ckpetratour.cz nebo 386 352 653.
Děkujeme a přejeme pěkný den! CK PETRA TOUR s.r.o.

OLGA

dobrý den,chci se zeptat,co tím myslíte není vhodné pro osoby se sníženou pohyblivostí,ty co chodí pomaleji- je vhodné,dvě seniorky 63,64 roků
.nemůžeme látat – zfrav.důvody – kolik asi hodin trvá cesta busem,zda 20,nebo o hodně více


děkuji

 olga

CK Petra Tour

Dobrý den, tím jsou myšleny spíše pohybové obtíže, kdy je potřeba mít berle apod. Obecně je ostrov Ischia hornatý, ale nevadí pomalá chůze, jen někde je to mírně do kopce, někde více do kopce, pak zase z kopce, ale jsou tam i dlouhé rovinky. Nemusíte se tedy obávat, největší počet klientů je 55+, protože si jezdí na ostrov léčit do termálních pramenů své zdravotní obtíže a to i mimo jiné právě pohybové.
Cesta autobusem záleží, odkud vyjíždíte. Z Českých Budějovic se vyjíždí v 11:30 v pátek, každé cca 4 hodiny je pauza, v sobotu ráno v cca 5h jste v přístavu, v 6h první ranní trajekt (kde se můžete projít), trajekt cca 1,5h. Poté cesta po ostrově max 45 minut do hotelu.
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!
CK PETRA TOUR s.r.o.

Ganna Semenyuk

Dobrý den mám 2 děti 10 let a 1 16 let, počítáš to už jako dospělý? Nebo spočítate mi 1 dospělý 3 děti, děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den, pokud budete 1 dospělý, 1 dítě 16 let a 2 děti 10 let, tak zakoupíte 2× voucher, jedno dítě (10 let) má ubytování zdarma, a druhé dítě (10 let) platí 50% z ceny voucheru. Na něj není potřeba zakupovat voucher, bude uvedeno na smlouvu a placeno CK. Případnou dopravu platí všechny osoby. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den! CK PETRA TOUR s.r.o.

OLGA

Dobrý den,je možné zajistit dopravu busem /nesmíme létat-zdr.důvody/ V TERMÍNU 31.8–7,9.19


DĚKUJI ZA ODPOVĚD OLGA

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, v tomto termínu lze zajistit autobusovou dopravu. Z ČR se odjíždí vždy v pátek ráno/dopoledne, návrat do ČR je následující neděli v odpoledních hodinách (Váš požadovaný termín by tedy byl 30.08. – 08.09.).
Cena autobusové dopravy je 3.890,–/osoba a při zakoupení dopravy dostanete zdarma 1 celodenní vstupenku do termálního parku. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den! CK PETRA TOUR s.r.o.

Jana Šimerdová

Dobrý den, nelze prosím zajistit dopravu? Chtěla bych jet se dvěma vnuky 14 a 12 let. Byla by ta možnost?
Děkuji za odpověď.

CK Petra Tour

Dobrý den, doprava je určitě možná a to buď autobusová nebo letecká. Bližší informace k dopravě jsou uvedené u akce níže.
Nicméně musím upozornit, že ne všechny termíny na dopravu jsou možné. Pokud budete chtít nějaký konkrétní termín, kontaktujte nás prosím na petratour@ckpetratour.cz nebo 602 100 009. Rádi Vám dostupnost sdělíme.
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den, CK PETRA TOUR s.r.o.

Hanka Faltusová

Dobry den, kdyz bychom jeli 2 dospeli a 2 deti do 12 let, kolik se plati za 2.dite? Dekuji.

CK Petra Tour

Dobrý den, děkujeme za dotaz. 1. dítě do 12 let by bylo zdarma na ubytování a 2. dítě do 12 let platí 50% z ceny voucheru. Na něj tedy není potřeba zakupovat voucher, bude uvedeno na smlouvu a placeno CK.
Přejeme pěkný den, CK PETRA TOUR s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru