Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jarní péče o nehty: Suchá manikúra s možností P-Shine nebo gel laku v centru Prahy

4,1 / 5 Salon Lacrima Praha - Smíchov  (mapa) 31 prodejů
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

5,0

Paní příjemná, manikúra v naprostém pořádku

Ditahollgeova
Na výběr máte ze tří balíčků manikúry
P-Shine obsahuje výživné přírodní složky pro nehty
Salon je jen 100 metrů od Arbesova náměstí
Varianty (3)
Na výběr máte ze tří balíčků manikúry
P-Shine obsahuje výživné přírodní složky pro nehty
Salon je jen 100 metrů od Arbesova náměstí

Krásné nehty vám budou dělat radost každý den.

Jaro je tady a po zimě ruce potřebují příjemnou péči a regeneraci. Přijďte se nechat opečovat a zrelaxovat v příjemném prostředí salonu Lacrima, kde navrátí rukám jejich lesk a krásu.

Nezapomínejte, že ruce jsou vaší vizitkou a krásně upravené ruce jsou šperkem, který může každý obdivovat. Krátké nehty nejsou problém, i s krátkými nehty můžete zazářit.

Přednosti profesionální klasické manikúry jsou v její jednoduchosti a pokud nehty stihly „zapomenout“, co je to správná péče, je to ta nejdostupnější metoda, jak je dát zase do pořádku.

P-Shine manikúra je čistě přírodní technika úpravy přírodních nehtů. Nehty jsou ošetřeny speciální pastou, která leští a vyživuje zároveň. Obsahuje včelí vosk, mateří kašičku a křemičitou hlinku, která se těží v japonském moři. Dále obsahuje bentonin, jemné parafíny, glycerin, panthenol, vitaminy A, E, H a provitamin B5.

Gel lak na se používá přímo na přírodní nehty jako klasický lak, ale nechá se navíc vytvrdit v UV-lampě. Gel lak má vysokou odolnost vůči poškrábání a dlouho dobou vydrží, a to cca 2–4 týdny. 

Nahoru