Na zdraví: 8hodinový kurz vaření piva vč. vlastní várky a degustace
Přehled nabídky
Když někdo slízne smetanu, zpravidla si vychutná to nejlepší. Vy ale slíznete pěnu – a chutnat vám bude ještě víc!
Nic nezahřeje tak, jako výsledek vlastní poctivé práce. A navíc: vy si i pochutnáte a až příště pozvednete k žíznivým rtům orosenou sklenici zlatavého moku, můžete o něm přátelům znalecky povyprávět. V šťáhlavském Pivovaru Radouš se totiž naučíte řemeslné pivo vařit.
„Dala jsem jako dárek a naprostá spokojenost – dokonce i já jsem dostala tričko z moc příjemného materiálu. Vyrábí se zde i skvělý mošt.“ (Jolana, 13. 5. 2018)
Poctivě a hezky česky
V pivovaru dbají na poctivé pivovarnické řemeslo. Při výrobě většiny zdejších piv používají české suroviny a osvědčené technologické postupy. Výrobu tu neurychlují chemicky ani časově. Pod odborným dohledem se tak naučíte vařit poctivé domácí pivo – chuťově na hony předhánějící europiva ze „sámošky“.
Účastník kurzu získá spoustu technických znalostí i praktických dovedností a své pivo na místě i okoštuje, případně si pár litrů jako svou první dosaženou pivovarnickou metu odveze. A na takovou trofej prach rozhodně sedat nebude!