Degustace 4 vzorků kvalitních rumů a nachos se salsou k zakousnutí pro 2 či 4
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 29. 6. 2019.
V ceně
Degustace rumů pro 2 osoby
- 2× 0,02 l Don Papa
- 2× 0,02 l Zacapa Centenario 23yo
- 2× 0,02 l Capitan Bucanero Elixir Dominicano
- 2× 0,02 l Bumbu Rum
- 1× 0,4 l vody v karafě
- 1× nachos & salsa
Rezervace: není potřeba, stačí se obsluze prokázat platným kódem voucheru.
Neobsahuje alergeny.
Termín
Platnost do 29. 6. 2019.
V ceně
Degustace rumů pro 4 osoby
- 4× 0,02 l Don Papa
- 4× 0,02 l Zacapa Centenario 23yo
- 4× 0,02 l Capitan Bucanero Elixir Dominicano
- 4× 0,02 l Bumbu Rum
- 2× 0,4 l vody v karafě
- 2× nachos & salsa
Rezervace: není potřeba, stačí se obsluze prokázat platným kódem voucheru.
Neobsahuje alergeny.
Ukončete výstup a nástup, dveře se zavírají. A pozor: cestující jsou povinni se za jízdy držet sklenice, pofrčí se totiž na rumový pohon!
Ze kterého nástupiště se vyjíždí? Z Pekařské ulice, kterou najdete
přímo v centru Brna pod Špilasem. Stres a spěch nechte klidně doma, Metro Bar ani degustace
4 kvalitních rumů vám neujede. Přijďte v klidu posedět
u sklenky a nachos se salsou ve dvou nebo v partičce,
k dostání jsou vouchery pro 2 i 4 osoby.
Které rumy ochutnáte?
Don Papa patří k nejoblíbenějším melasovým rumům vůbec. Za jeho ovocnou vůní a příjemně nasládlou chutí s tóny vanilky, medu a kandovaného ovoce stojí špičková třtina, tropické klima při zrání a pečlivě vybrané dubové sudy, ve kterých odpočíval až 7 let. Seznamte se s tímhle filipínským pantátou. |
Tento rum je bez přehánění malé umělecké dílo, výsledek mnoha let zkušeností a unikátních klimatických podmínek. Je destilován z fermentovaného čistého panenského sirupu z cukrové třtiny a zraje ve vysokohorských oblastech Quetzaltenango v Guatemale v nadmořské výšce 2300 metrů. Láhev nabídne jedinečnou směs rumů se stářím od šesti do dvaceti tří let. Po přivonění vás nejprve upoutá kombinace karamelu, vanilky, kakaa a máslových sušenek, spolu s tóny, které rumy získaly v sudech během zrání. Jistě oceníte chuť čerstvého ovoce, dřeva a aromatického koření. Je jemná a intenzivní. Za vším stojí unikátní výrobní proces – systém Solera. |
Dominikánský rumový likér staví na kvalitních základech – jemně destilovaných sedmiletých rumech, které odpočívaly v sudech z amerického bílého dubu. Má ale v záloze přísady, které ho posouvají do nebeských výšin. V závěrečné fázi se do něj totiž přidává sušené ovoce – kalifornské švestky a rozinky sultánky. Výsledkem je elegantní lahůdka s hutnější, hedvábně jemnou konzistencí a sametovou chutí s tóny ovoce a karamelu. Pokud patříte k milovníkům sladkých rumů, nebo jen máte chuť na něco dobrého, tenhle kapitán vám spolehlivě osladí život. |
Barbados. Ostrov, na kterém prý rum vznikl. Každopádně se tady vyrábí už více než 400 let. A právě Bumbu chce být co nejblíže původní receptuře. Podle ní námořníci do rumu přimíchávali několik druhů místního koření. Stejně jako dnes do Bumbu. Základem je 8 druhů cukrové třtiny z 8 okolních států. Když k nim přidáme čistou a nefiltrovanou vodu, zrání v sudech pro burbonu a ruční blend, vznikne parádní kousek. |
První stanice metra v Brně už prostě funguje naplno. Tak neváhejte a přijďte na drink!