4chodové velikonoční menu pro dva: plněná vejce, baby kuřátko i dezert
Přehled nabídky
Jaká je nejoblíbenější velikonoční tradice? Baby kuřátko s nádivkou!
Vykoledujte si perfektní 4chodové menu, které vám připraví v brněnské restauraci Tulip. Je inspirované jarem a Velikonocemi, takže v něm nechybí pomlázková vajíčka ani baby kuřátko s nádivkou a petrželovými brambory. Máte se na co těšit!
Důležité: Velikonoční menu se podává od 17. do 20. 4. 2019. Přijít můžete vždy po 15. hodině.
Skvělá hodnocení dokládají, že zdejší mistr kuchař je muž na svém místě. Okouzlí vás i prostředí – stylové sklepy a krásná tulipánová výzdoba. Aby byl kulinářský zážitek kompletní, nahlédněte do nápojového lístku a přiobjednejte si třeba čepované pivo Starobrno. Veselé a chutné Velikonoce!
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.