Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relax v Nízkých Tatrách pro dva i rodinu: polopenze, wellness a tenisové kurty

4,2 / 5 Penzion UNA Nízké Tatry - Slovensko (mapa) 45 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Miroslav

Dobrý večer, chtěl bych se u Vás ubytovat v období 8.9.-13.9.2019. Jsem 1dospělá os. + 1 dítě do čtyř let. Jaká by byla cena za ubytování a služby za toto období a jak ji uhradit. Děkuji za odpověď. Miroslav

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslave, tato nabídka byla koncipována pro 2 dospělé osoby, cena by tak zůstala ve Vašem složení neměnná. Můžete však kontaktovat penzion individuálně nebo se můžete podívat na nabídky, které jsou pro jednu dospělou osobu (a dítě za příplatek) zde: https://www.slevomat.cz/cestovani?filtry%5Boblast%5D=cesko%7Cslovensko&filtry%5Bpocet-osob%5D=1&filtry%5Btermin%5D=%7C%7C1-21%7C&list=1#nabidky . Krásný den, Míša :)

Jiřina

Dobrý den, jsme 3dospělé osoby+dítě 3,5roku, pobyt v termínu 8–13/9. Jaká by byla prosím cena? Pokoje bychom potřebovaly dva, pobyt s polopenzí. Děkuji Jiřina

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiřino, Vámi vybraný termín je v tuto chvíli k dispozici. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Zvolte variantu „Podzim ve všední dny“. :) Cena za dva pokoje (tedy za dva vouchery) je 14 870 Kč. Pěkný den, Míša :)

Lucie

Dobrý den, je možný výběr na večeři z víc jídel nebo je stanovené pouze jedno jídlo? Jde mi o děti, kdyby jim to jedno jídlo zrovna nechutnalo, jestli mají na výběr i něco jiného. Děkuji.

Radovan

Dobrý den.opět se nemohu dovolat ani na mail nikdo neodpovídá.v pří­padě že si zaplatim pobyt pro 2 a do poznámek napíšu požadavek na 2 děti.. mam jistotu ze bude volny pokoj s 2 pristylkama?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radovane, je to přesně tak. Pokud koupíte pobyt na termín a do poznámky připíšete obě děti, budete mít tento termín garantovaný i s dvěma přistýlkami, jelikož rezervace je závazná. :-)

Mrzí nás, že Vám penzion neodpovídá, ale pravděpodobně jsou před létem velmi zaneprázdněni a nestíhají okamžitě reagovat.
Věřím však, že se Vám pobyt bude líbit!

Děkuji za pochopení a přeji hezký den! :-)

Katerina Brzakova

Dobrý den, možnost bezlepkove stravy?
Jak se clovek dostane k okolnim výletům i bez auta?
Dekuji,
S pozdravem Kateřina

Slevomat.cz

Dobrý den, s tímto dotazem se, prosím, obraťte přímo na hotel na e-mailu penzionuna@penzionuna.sk nebo tel.: +421 910 862 8­62. Pokud to bude možné, rádi Vám vyjdou vstříc.
Pokud je možné cestovat i jinak než autem, určitě Vám také sdělí i veškeré možnosti dopravy a výletů v okolí. :-)
Hezký den, David :-)

Daniel Barcal

Dobrý den, chtěl bych jet s dětmi 12 a 15let v termínu 8.7.-14.7.2019.
Nevím ,jak objednat tu třetí postel:))) Děkuji za radu, s pozdravem Barcal

Slevomat.cz

Dobrý den, Danieli, přistýlka se platí až na místě, stačí do poznámky k rezervaci uvést, že jedete s dětmi a budete potřebovat jednu přistýlku. Ubytování pro další dítě nad 12 let vč. polopenze: 32 €/noc. Hezký den, Simča :)

Ludmila Kubelková

Dobrý den, máte volný pokoj v termínu 16.6.-21.6. pro 2 dospělé a 2 děti ve věku 9 a 15 let? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ludmilo, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na tel. č. +421 910 862 8­62 nebo na e‑mailu penzionuna@penzionuna.sk. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Ubytování pro 1 dítě do 11,9 let: zdarma
Polopenze pro dítě do 11,9 let: 8 €/noc. Ubytování pro další dítě nad 12 let vč. polopenze: 32 €/noc. Pěkný den, Honza

Petr Křivánek

prosímvas byl by možný termín 15 – 17.6.2019 pro 2 osoby plus dítě 10 let děkuji Křivánek

Slevomat.cz

Dobrý den, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na tel. č. +421 910 862 8­62 nebo na e‑mailu penzionuna@penzionuna.sk. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Ubytování pro 1 dítě do 11,9 let je zdarma a
polopenze pro dítě do 11,9 let činí 8 €/noc Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru