Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2měsíční online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu s Petrem Havlíčkem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Milena Vodenková

Dobrý den,
po zakoupení Voucheru jsem si tento aktivovala dle návodu. Zde bylo doporučeno začít s kurzem v neděli. Ukončila jsem tedy přístup a teď když jsem chtěla začít nevím jak se do kurzu přihlásit. Děkuji za pomoc Milena

Zhubni chytře

Dobrý den Mileno,

prosím napište email na info@zhubnichytre.cz tam Vám rádi poradí a pomohou.

Přejeme krásný den

Jana

po zakoupení poukazu ho mohu na stránkách uplatnit např 25.5. a od toho dne mi běží lhůta dvou měsíců, kdy mi budou posílány e-mail informace a následně se mohu do klientské sekce přihlásit (a cely dvouměsíční) kurz i videa si prohlížet znovu dalších 10 měsíců?

Zhubni chytře

Dobrý den Jano,
po uplatnění Voucheru je potřeba do dvou měsíců si kurz Zhubni chytře aktivovat ( podrobnosti jakkurz aktivovat máte na stránce Slevomatu, kde uplatníte svůj Voucher). Aktivací si spustíte emailového průvodce kurzem a přístup do členské sekce Zhubni chytře budete po dobu jednoho roku od aktivace kurzu.

Přejeme krásný den
Zhubni chytře

Kamila

DObrý den, je tady také garance vrácení peněz? Moje maminka již absolvovala před pár lety a neví, zda to je nějak obnovené, tak kdyby ji to nevyhovovalo. Děkuji za informaci.

Zhubni chytře

Dobrý den Kamilo,
pokud si kurz Zhubni chytře zakoupíte přes portál Slevomat, garance vrácení peněz se řídí Všeobecnými podmínkami Slevomatu. Pokud si kurz zakoupíte přímo na stránkách Zhubni chytře, dáváme garanci na vrácení peněz 21 dní od nákupu kurzu.

Přejeme krásný den
Zhubni chytře

Martina Justová

Dobrý den, zúčastnila jsem se tohoto kurzu asi před dvěma lety a ráda bych se zeptala, zda jsou v tomto kurzu inovovaná videa nebo recepty. Pamatuji se, že jsem sice nezhubla (nemám nadváhu), ale cítila jsem se mnohem lépe. Teď jsem trochu přibrala a nejsem schopná svoji váhu nějak snížit. Děkuji za odpověď Martina

Zhubni chytře

Dobrý den Martino,
kurz Zhubni chytře je zatím stejný jako před dvěma lety včetně receptů. Pokud budeme inovovat, jistě Vám přijde email s upozorněním.
Děkujeme za pochopení
Zhubni chytře

Jana

Hezky den, ve videu je zmínka o pracovních sesitech, ale ve výčtu co je zahrnuto v ceně uvedeny nejsou. Jak to s nimi je? A jsou prip. zasílány na adresu, nebo jsou též virtuální?
dekuji za info

Zhubni chytře

Dobrý den Jano,
celý kurz Zhubni chytře je čistě online, poštou nic nezasíláme. Pracovní sešity jsou součástí kurzu a klienti je mají k dispozici ke stažení ve formátu PDF v členské sekci.
Přejeme krásný den
Zhubni chytře

Hanka Malinka

Jsem vegetarián. Mate v této nabídce jídelníček?

Zhubni chytře

Dobrý den Hanko, jak jsme psali níže, kurz Zhubni chytře je koncipován tak, aby vyhovoval co nejširší zdravé veřejnosti a byl pro ní zároveň cenově dostupný. Jídelníček pro vegetariány neobsahuje.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den
Zhubni chytře

Lucka

Dobrý večer, mám dotaz – je Váš kurz vhodný i pro diabetiky? Nemají jiné varianty v jídelníčku? Děkuji Lucka

Zhubni chytře

Dobrý den Lucko, kurz Zhubni chytře je koncipován tak, aby vyhovoval co nejširší zdravé veřejnosti a byl pro ní zároveň cenově dostupný. Ve Vašem případě bude vhodné kontaktovat přímo Centrum Petra Havlíčka nebo jiného výživového poradce, který Vám sestaví jídelníček na míru s ohledem na Váš zdravotní stav.
Přejeme krásný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru