Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poznejte své kořeny: Genetický test původu DNA z otcovské i mateřské linie

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Irena Pešavová

Dobrý den, jak daleko se při testování dostanete z 12-ti genetických znaků a jak daleko z 33?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ireno, ohledně bližších informací o testování se, prosím, obraťte přímo na našeho partnera na e-mailu info@generi-biotech.com nebo tel.: +420 495 056 253.
Hezký den, David :-)

Genarium

Dobrý den, Vaši otázku bude třeba blíže specifikovat. Kontaktujte mě, prosím, na čísle +420495056353.
S pozdravem, Dagmar Hodíková.

tom proch

Dobrý den. Zkuste mi, prosím, vysvětlit rozdíl mezi Testem mateřské linie plus (test obou oblastí HVR; HVR1 + HVR2) za 2.399,– Kč a Testem otcovské linie za 1,899,– Kč
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, s tímto dotazem se, prosím, obraťte přímo na našeho partnera na e-mailu info@generi-biotech.com nebo tel.: 495 056 253.
Hezký den, David :)

Genarium

Dobrý den, jedná se o dva rozdílné testy. V případě mater linie testujeme mitochondriální DNA, v případě pater linie se testuje chromozom Y. Zkuste se podívat na níže uvedené webové stránky, zde naleznete všechny potřebné informace.
http://genarium.cz/materske-linie/
http://genarium.cz/otcovske-kmeny/
Hezký den, Dagmar Hodíková.

Sara

Dobrý den,
Pokud by test provedl otec dotyčného bude výsledek stejný?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, zcela totožný určitě nebude. Lepší a přesnější genetický test bude zaručen, když na testy půjde dotyčný sám. Přeji pěkný den :)

Jana Donovan

Dobry den, chtela bych zjistit dna z otcovske linie. Co k tomu ode mne potrebujete a informace jakeho typu se dozvim z vysledku?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, s touto konkrétní otázkou se můžete obrátit přímo na našeho partnera na jeho e-mailové adrese: info@generi-biotech.com nebo tel.: +420 495 056 2­53. Určitě Vám rádi odpoví na veškeré dotazy. Hezký den, David :)

Olina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký genetický materiál je k testu třeba? A jak daleko se v rodové linii dostanete? Chtěla bych to jako dárek pro manžela, ale ten má již linii, dědečka a pradědečka zmapovanou a tak nevím zda se dostanete dál, manžel je ročník 1945. Děkuji

Genarium

Dobrý den, k vyšetření používáme DNA, vyizolovanou ze stěru buněk bukální sliznice (z ústní dutiny). Stěr si kienti provádějí sami pomocí odběrového kartáčku, který najdou v odběrové sadě, stejně jako zpětnou obálku pro odeslání vzorku k nám do laboratoře. Vše ostatní je už naše starost. Vzorek podrobíme testům podle toho, jaký typ vyšetření klient zvolí. Výsledkem testu je genetický původ, sahající tisíce let zpět, kdy se formovaly jednotlivé haploskupiny, šířily se po světě a specifikovaly. Můžete například zjistit, s jakou známou osobností sdílíte společného prapředka. Hledání předků v rodové linii je trochu něco jiného, konkrétní předky z tohoto testu nezjistíte.
S pozdravem, Dagmar Hodíková.

Ivana

Dobrý den, jakou mám jistotu, že mnou zaslané vzorky budou opravdu použity k testu a certifikát bude opravdu podle skutečných hodnot mé DNA? Tedy, že se vzorky nezamění nebo nepoužijí jiné, atd. Děkuji za odpověď a přeji pěkný den. Ivana H.

Genarium

Dobrý den,
pro označení vzorků se využívá jednoznačné kódování + všechny zkumavky jsou označeny čárovým kódem. Jedná se o podobný systém, jaký se využívá v nemocnicích. Každoročně je systém práce v laboratoři kontrolován nezávislým auditem ČIA. Nemusíte se bát, že by došlo k záměně vzorků. S pozdravem
Vojtěch Vejvoda

Oldřich Kapler

A poznáte, jestli mám vztah ke konkrétnímu rodu? U mě to je starobylý germánský rod Kapler (Kappler, Kaplíř a.p.)

Genarium

Dobrý den, tuto informaci z testu, bohužel, nezjistíme.
S pozdravem, Hodíková.

Lucia Cibrikova

Dobry den, zasielate aj na Slovensko prosim ?

Genarium

Dobrý den, ano zasíláme.

Alena Dresslerová

Dobrý den,
Test mateřské linie plus (test obou oblastí HVR; HVR1 + HVR2) za 2 399 Kč je pro muže nebo pro ženy?

 Děkuji

Genarium

Dobrý den,
určení původu mateřské linie pomocí mitochondriální DNA je možné provést u žen i mužů.
Příjemný zbytek dne,
Dagmar Hodíková.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru