Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Naučte se něco nového: 3hodinový kurz vaření plný ústřic a vína

Chef Ondřej Molina Praha - Bubeneč  (mapa)

Přehled nabídky

4 termíny – 15. 3., 22. 3., 17. 5. nebo 31. 5.
Ochutnáte několik typů ústřic
Nebudou chybět vína z oblasti Champagne
Varianty (1)
4 termíny – 15. 3., 22. 3., 17. 5. nebo 31. 5.
Ochutnáte několik typů ústřic
Nebudou chybět vína z oblasti Champagne

Některé kurzy jsou v kurzu víc než jiné – třeba takový kurz vaření ústřic míří na první příčky žebříčku oblíbenosti a nehodlá ustoupit.

Ústřice. Jak je rozeznat a otevřít? Jak je upravit, servírovat a čím je zapít? Na všechny otázky najdete odpověď na kurzu vaření s šéfkuchařem Ondřejem Molinou. S Ondrou si nejdříve popovídáte o tom, jak se ústřice pěstují a sklízejí. Naučíte se techniku otevírání ústřic, ukážete si několik zajímavých úprav a kombinací a dozvíte se, jakým způsobem a s čím ústřice ugrilovat, zapéct nebo usmažit.

Potěšení pro chuťové buňky i párování s víny

Na kurzu vaření ochutnáte několik typů ústřic v přirozeném stavu a také v úpravě, kterou se s Ondrou naučíte – např. ústřice s granitou z hrušek a koriandru, ústřice s podmáslím, mořskou řasou a nakládanými brusinkami nebo jarní závitek s pošírovanou ústřicí v sójové omáčce a další způsoby. Kurz vás obohatí o znalost technik, které posunou vaše běžné vaření na další level.

Druhá část kurzu se postará o váš pitný režim. Řeknete si, podle čeho se k ústřicím vybírají vína a ochutnáte několik spojení různých úprav ústřic s různými typy biodynamických vín. Máte se na co těšit, protože nebudou chybět ani vína z oblasti Champagne. Tuto část kurzu si vezme na starost someliér Tris – odborník ve svém oboru. 

Nahoru