7chodové degustační menu pro dva – siven i kachna v luxusním podání
Přehled nabídky
Cesta do sedmého nebe vede po sedmi (s)chodech. Začíná u amuse-bouche a vrcholí božským dezertem.
Vychutnejte si sedmichodové degustační menu v Culinary Clubu. Ve dvou se postupně projíte až do stavu naprosté blaženosti. Do detailu propracované menu se bude podávat každý den vždy ve 14 nebo 17 hodin. Časy jsou pevně dané proto, že se v té době bude vařit výhradně toto degustační menu. Veškerá péče šéfkuchaře tak bude soustředěna jen na lahůdky, které následně ochutnáte. Vaše chuťové buňky se mohou těšit na italské prosciutto crudo, krevetky, filátko ze sivena nebo vynikající kachní prsa s ratatouille.
Autorem menu je samotný prezident Culinary Clubu ČR. Jeho šéfkuchařské umění potvrzují i tituly a hodnosti, které za svou kariéru získal. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016 a také členem World MasterChef Society. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.