Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční online kurz němčiny nebo balíček 4 jazyků v jednom

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Ema

Dobrý den, ráda bych si zakoupila kurz Nj. Nyní jej zkouším v rámci 7 dní zdarma. I přestože jsem si ve Slovíčkách odstranila slova, která znám, stále se tam zobrazují. Jako pokročilá nechci poslouchat slova „ja“, nein, arbeiten, fragen" atd. Dělám něco špatně nebo se s tím nedá nic dělat? Děkuji za odpověď

Speaking Friends - jazykové kurzy online

Dobrý den, paní Emo, díky za Váš dotaz. Slovíčka jste si označila, ale zřejmě jste poté neotevřela lekci na míru, ale standardní lekci. Napište nám prosím email na support@speakingfriends.com, abychom Vám mohli poslat postup i s obrázkem. Díky a těšíme se na Vás v kurzu :-)

prubeh?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na příběh výuky on-line němčiny? Můžete mi to více přiblížit? Děkuji Lucie.

Speaking Friends - jazykové kurzy online

Dobrý den, děkujeme za dotaz. V první řadě je důležité, abyste si kurz sama vyzkoušela před zakoupením. Stačí se zaregistrovat na stránkách www.speakingfriends.com/cz/ a získáte 7 dní na vyzkoušení zdarma. Tím způsobem uvidíte přesně, jak kurz vypadá a probíhá. Kurz je vytvořen pro samouky, takže se můžete přihlašovat, kdykoliv Vám to vyhovuje. Obsahuje lekce slovíček, frází, testů, audio příběhu a interaktivních cvičení. Stejně tak máte možnost navázat konverzace s ostatními studenty pro trénování rozhovorů. Vše je Vám dostupné po celou dobu zakoupeného přístupu. Těšíme se na Vás v kurzu :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru