Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Valentýnské menu i s vinným párováním: křepelka na másle i čoko fondant

4,7 / 5 Restaurace Na Farkáně Praha - Radlice  (mapa) 9 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Jídlo bylo absolutní mňamka, personál velice příjemný a ochotný.

Daniela
Varianty (2)

Co je nejlepší na Valentýna? Párování.

Kde strávit romantický valentýnský večer? Vyrazte se svou drahou polovičkou do restaurace Na Farkáně, kde si pro vás připravili skvělé valentýnské menu. Vychutnáte si marinovaného lososa gravlax s hořčičnou omáčkou, křepelku s kaštanovou nádivkou pečenou na másle a sladkým závěrem bude horký čokoládový fondant se šlehanou smetanou. A pro milovníky vína máme skvělou zprávu – vybrat si můžete i variantu s vinným párováním

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru