Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Valentýnská večeře o 5 chodech: avokádová pěna, losos, telecí maso i dezert

Přehled nabídky

5,0

Všechno :-). Moc příjemné prostředí, milí kuchař i číšník, ale ta kuchyně :-) ta byla vynikající !!…

Milena
Prosecco na úvod a káva na závěr
Valentýnská výzdoba, menu se podává 14. až 24. 2.
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Varianty (1)

Termín

Platnost do 24. 2. 2019.

V ceně

  • 2× přípitek, 1 dcl
    • Prosecco rosé
  • 2× amuse bouche
    • Avokádová pěna s koriandrem a chilli, kreveta a sakura
  • 2× studený předkrm, 70 g
    • Losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu
  • 2× polévka, 0,15 l
    • Hráškový krém, smetanová espuma
  • 2× hlavní chod, 75 g
    • Telecí váleček, dýňové pyré, balsamiková redukce, lesní plody
  • 2× dezert, 100 g
    • Čokoládový řez, maliny, rybíz, borůvky
  • 2× káva Brosio podle výběru z nápojového lístku 

Omezení

Valentýnská večeře se podává ve dnech 14. až 24. 2. 2019.

Můžete využít do 24. 2. 2019

  • Rezervace: proveďte alespoň 48 hodin předem pomocí online formuláře.
  • Večeře se podávají od 17 hodin. 

Po vytvoření rezervace v rezervačním systému již nelze voucher stornovat ani refundovat. 

Obsahuje následující alergeny:

2 3 4 7 8 10

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 900 Kč 989 Kč
1 900 Kč 989 Kč
Ukončeno
Prosecco na úvod a káva na závěr
Valentýnská výzdoba, menu se podává 14. až 24. 2.
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR

Doktor Láska říká: Ideální rande zásadně začíná předkrmem.

Tohle rande vám bude chutnat! Vyjděte si s partnerem do Culinary Clubu ČR, kde vás královsky pohostí šéfkuchař Petr Erin Kováč. Valentýnská večeře se skládá z 5 chodů – hlavní role se ujme telecí váleček s dýňovým pyré. Na krásný večer si připijete proseccem a k závěrečné sladké tečce se bude podávat káva.

Dobré vědět: Menu je ryze valentýnské, podává se od 14. do 24. 2. 2019 a váš stůl bude také patřičně vyzdobený okvětními lístky. Prostě romantika! 

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti, kterými je šéfkuchař a autor menu ověnčen. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru