Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Parádní relax pro páry nebo rodiny s polopenzí a neomezeným wellness

4,5 / 5 Osada Śnieżka Krkonoše - Polsko (mapa) 163 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Klara

Dobrý den, jsme 2 dospělé + 2 děti ( 4roky, 3mesice) lze využít dite zdarma na 4lete? A za 3 měsíční snad nic doplácet nemusíme? Dekuji pekne K.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, ano jedno dítě do 11,9 let má pobyt zdarma včetně všech služeb voucheru bez nároku na vlastní lůžko. Pouze pokud budete chtít pro mladší dítě dětskou postýlku, tak za tu se doplácí 20 PLN/noc. Hezký den, Simča :)

Lenka

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je možnost k zapůjčení župany a zda je na vratnou zálohu či poplatek a popřípadě kolik je za půjčení? Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Osada Śnieżka

Pokoje hotelowe Comfort są wyposażone w szlafroki. W przypadku pobytu w Apartamentach istnieje możliwość wypozyczenia szlafroka za kaucją, która wynosi 20,00 zł za dzień.

Osada Śnieżka

Dzień Dobry,
w przypadku pobytu w pokoju hotelowym szlafroki są w cenie pobytu.
W przypadku pobytu w apartamencie istnieje możliwość wypożyczenia szlafroku w kwocie 20 PLN / dzień.

Denisa Malečková

Dobrý večer, pokud by jsme jeli tři dospělý – rodinný apartmán za příplatek. Kolik by třetí osoba hradila za ostatní služby- polopenze a vstupy do wellness? Předem děkuji za odpověď DM

Osada Śnieżka

Dzień Dobry,
dopłata za dobę wyniesie 230 PLN.

Hana

Dobrý den, do kolika hodin by se měl opustit apartmán v den odjezdu a od kolika do kolika jsou snídaně a večeře. Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, večeře na vás budou čekat od 16:00 do 18:00 hodin a check out je do 11:00. Pěkný den, Honza

Lucie

Dobrý den, když budeme chtít jet 2+2děti (1rok+9let), budeme připlácet za apartmán 100PLN/noc, starší syn je zdarma? A kolik budeme doplácet za mladšího?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, 1. dítě do 11,9 let je zdarma včetně všech služeb voucheru bez nároku na vlastní lůžko. Tudíž za něj nebudete doplácet nic. 2. dítě 4–11,9 let na přistýlce s polopenzí včetně všech služeb: 100 PLN/noc. Tudíž za každou noc je třeba zaplatit výše zmíněnou cenu. Vzhledem k tomu, že v apartmánu není dostatečná kapacita pro přistýlku, je třeba doplatit 100 PLN/noc za rodinný apartmán. Pěkný den, Honza

Markéta

Dobrý den, chtěli bychom cestovat 3 dospělí a jedno dítě ve věku 7 měsíců. Jak bychom měli postupovat, když Rodinný apartmán nemáte přímo v nabídce, pouze ho zmiňujete v příplatcích… Děkuji, Markéta

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, v případě, že budete potřebovat rodinný apartmán, ověřte si jeho dostupnost na telefonním čísle +48 75 61 26 656 či na e-mailu rezerwacja@osada-sniezka.com před zakoupením voucheru. Rodinný apartmán uveďte do poznámky k rezervaci. Komunikace probíhá v cizím jazyce a pokud s ní máte potíže, rádi vám pomůžeme. Zašlete nám název hotelu s preferovaným termínem na pomoc@slevomat.cz. Hezký den, Simča :)

Libuše Kučerová

Dobrý den. Chtěli bychom vyrazit na dvě noci 2 dospělí a dvě děti 11 a 13 let. Jak by to bylo s cenou. Chápu to dobře, že v rodinném apartmánu je možnost pouze jedné přistýlky ačkoliv je určen pro 4 osoby? Jak by se pohybovala cena? Děkuji za odpověď. Pěkný den.

Martin Vidlář

Dobrý den,může do hotelu male pleno psa?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, pobyt s domácím mazlíčkem je možný za 50 PLN/noc – pouze v apartmánu. Hezký den, Simča :)

Petra

Dobry den, jaká je cena rodinného apartmánu pro 1 dospělého a 3 děti ve věku 12, 14 a 16 let. Na 2 – 3 noci. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, cena je vždy uvedena pro 2 osoby, tudíž bude nejstarší dítě považováno za dospělou osobu. Doplatek za dítě starší 12 let na přistýlce s polopenzí včetně všech služeb je 130 PLN/noc. Příplatek za rodinný apartmán je 100 PLN/noc. Hezký den, Simča :)

Jana Stepankova

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda Apartman pro 2 s gaucem má i ložnici nebo se spí na tom rozkladacim gauči. Děkuji. Pěkný den.

Alena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, od kolika hodin je volný pokoj v den příjezdu, jedná-li se o tří denní pobyt. Předem děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, check in je možný od 16:00. Hezký den, Simča :)

Šarka

Dobry den kdyz rozkliknu nabidku deti pise se tam —- 1. dítě do 11,9 let zdarma včetně všech služeb voucheru bez nároku na vlastní lůžko … znamena to ze pokud si koupime pobyt v pokoji confort muzeme vzit sebou i dceru ktera bude mit tedy vsechny sluzby vcetne vstupu a poloprnze zdarma? A pokud tedy nema narok na postel muze tedy spat s nami ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, ano je to tak jak píšete, dcera má nárok na všechny vypsané služby zdarma a bude spát s vámi na lůžku. Popřípadě se můžete za příplatek 100 PLN/noc ubytovat v rodinném Apartmán, který je až pro 4 osoby. Hezký den, Simča :)

Jana Strnádková

Dobrý den chci se zeptat na Vánoční svátky 2019 v tomto resortu, vím že tyto ceny se nebudou vztahovat, ale jak to zarezervovat, de­kuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, pokud budete chtít rezervovat termín, který partner v této nabídce nenabízí, zkuste kontaktovat přímo hotel: rezerwacja@osada-sniezka.com, +48 75 612 66 56. Hezký den

Jakub Losík

Dobrý den,

jak je to v případě dvou malých dětí? Dva a tři roky?

Děkuji

S pozdravem

Osada Śnieżka

Szanowny Panie,
dzieci do 5 roku życia są bezpłatnie na wspólnym spaniu z rodzicami.
Pozdrawiam, Natalia Frydrych

Lenka Klailová

Dobrý den,
prosím o informaci, zda vyjdou v platnost wouchery i na prázdninové pobyty a jestli budou k dispozici pobyty i na 4 noci. Chtěla bych ubytování pro 2 dospělé osoby a 2 děti (10 a 1 rok) v termínu od 13.8. do 17.8.2019 – rodinný Apartmán. Předem děkuji za odpověď, Klailová.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, prozatím takové informace nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pokud by jste měla o podobný pobyt zájem, zkuste kontaktovat přímo obchodníka: rezerwacja@osada-sniezka.com, +48 756 126 6­56. Pěkný den :)

Michal

Dobrý den, chtěl bych se zeptat k pobytu s dětma, uvádíte že je možnost s dvěma dětma pouze v rodiném Apartmánu ale v nabídce je pouze pokoj typu Comfort nebo Apartmán pro dva, dokonce je výslovně uvedeno: „V pokoji Comfort ani v Apartmánu pro dva není možná přistýlka“. Jak to tedy prosím u této nebídky je s pobytem rodiny se dvěma dětmi? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale, ano, je to přesně tak jak píšete v pokoji Comfort ani v Apartmánu přistýlka není možná. Přistýlka je k dispozici pouze v rodinném Apartmánu, který je určený až pro 4 osoby a je za něj účtován příplatek 100 PLN/ za noc. Příplatek za jedno dítě 4–11,9 let je potom 100 PLN/noc. Hezký den, Simča :)

Lucie Gregořicová

Dobrý den,
můžu se zeptat, jestli Vám někdo odpověděl, protože mi ne!

Děkuji za info
Gregořicová

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, u Vašeho dotazu níže již odpověď máte :) Bohužel však nikdo není u diskuzí 24 hodin nonstop a někdy zjištění odpovědi může chvíli trvat. Pěkný den

Monika Novotná

Dobrý den…koukám častá otázka:-)) Je možný pobyt 2+2 s dětmi 6 a 9 let? Kolik je, případně příplatek?

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, pobyt se 2 dětmi je možný v rámci vystavených nabídek. Přistýlka je k dispozici pouze v rodinném Apartmánu (až pro 4 osoby) s příplatkem 100 PLN/ za noc. Příplatek za jedno dítě 4–11,9 let je potom 100 PLN/noc. Hezký den

Markéta Jánská

Dobrý den, byl by možný i pobyt na jednu noc pro 2 osoby?

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, bohužel tato varianta není možná, v nabídce jsou pouze varianty od dvou nocí. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den, Honza

Šárka Machová

Dobrý den, poptávám ubytování pro 2 rodiny – vždy 2 dospělé + 1 dítě (jedna rodina má 5leté dítě, druhá rodina 9ti leté dítě)

v osadě Sniežka v termínu 13.-.18.8. 2019. Děkuji za zprávu a zaslání cenové nabídky.

S pozdravem Ing. Šárka Machová, tel. 732 788 144

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, momentálně jsou v nabídce pouze termíny do 30.6. Můžete si však nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. V případě, že by jste chtěla zaslat nějaké nabídky přímo podle vašich představ jsme Vám k dispozici na e-mailu vip.podpora@slevomat.cz. Pěkný den, Simča :)

Lucie Gregořicová

Dobrý den,
taky bych chtěla nějaký pobyt s dětma, 2+2 (věk dětí 11 a 6)

děkuji za informaci

S pozdravem
Gregořicová

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, pobyt se 2 dětmi je možný v rámci vystavených nabídek. Přistýlka je k dispozici pouze v rodinném Apartmánu (až pro 4 osoby) s příplatkem 100 PLN/ za noc. Příplatek za jedno dítě 4–11,9 let je potom 100 PLN/noc. Hezký den, Simča :)

Iveta Němčíková

Dobrý den, je možný nějaký pobyt pro dva dospělé a dvě děti ve věku 8 a 9 let. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, pobyt se 2 dětmi je možný v rámci vystavených nabídek. Přistýlka je k dispozici pouze v rodinném Apartmánu (až pro 4 osoby) s příplatkem 100 PLN/ za noc. Příplatek za jedno dítě 4–11,9 let je potom 100 PLN/noc. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru