… pokud nemate stesti, ze vede kurz Stepan, budete zklamani. Lektor neustale odbiha, nevysvetli co, jak a proc se dela. Ze by na vas koukal v prubehu praci, to se spis nestane. Zada ukol a odejde (asi do kuchyne). Dobrych rad se od nej spis nedockate
Pan kuchař (a i ostatní členové perzonálu) byl velice milý, dobře vysvětloval, předváděl techniky, ochotně odpovídal na otázky, poradil, kde sehnat suroviny. Jídlo bylo skvělé, obrovský rozdíl oproti tomu, co běžně dostanete v standardních vietnamských restauracích.
Jediné, co mě snad napadá, je, že se vařilo na stolcích, co jsou zjevně při normálním chodu podniku používány jako stolky pro hosty. Což bylo trochu nepříjemné, hlavně když trpíte bolestmi za krkem – pracovní plocha tak byla extrémně nízko a člověk se nad tím hrbil. Ale chápu, že se s tím asi mnoho nadělat nedalo.
Skvěle připravený kurz. Lektor super, věděl o čem mluví. Na netu najdete spoustu návodů, jak daná jídla uvařit, ale zde se dozvíte rady, jak jídla udělat opravdu dobře, ať chutnají přesně jak mají. Naplnilo to mé očekávání a určitě nelituji. Děkuji.