Menu pro 2: Crème brûlée z foie gras, pečená hlíva i champagne sorbet z růží
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 17. 3. 2019.
V ceně
Menu pro 2 osoby
- 2× předkrm, 100 g
- Pošírovaná treska v kokosovém mléce, krupice, mango, okurky
nebo - Crème brûlée z foie gras, fíky, meruňky, badyánová redukce
- Pošírovaná treska v kokosovém mléce, krupice, mango, okurky
- 2× hlavní chod, 250 g
- Zauzená vepřová panenka, lanýžové pyré, černý kořen, Pak choi, červené kari
nebo - Pečená hlíva královská, lanýžové pyré, černý kořen, Pak choi, červené kari
- Zauzená vepřová panenka, lanýžové pyré, černý kořen, Pak choi, červené kari
- 2× dezert, 100 g
- Čokoládový řez, maliny, ořechová hlína zmrzlina ze sladkého jogurtu
nebo - Champagne sorbet z růží
- Čokoládový řez, maliny, ořechová hlína zmrzlina ze sladkého jogurtu
Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 24 hodin předem na e‑mailu info@nuancerestaurant.cz nebo na tel. 224 247 400.
Rezervaci je možné změnit nebo zrušit 24 hodin předem.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 17. 3. 2019.
V ceně
Menu pro 2 osoby s vinným balíčkem
- 2× předkrm, 100 g
- Pošírovaná treska v kokosovém mléce, krupice, mango, okurky
nebo - Crème brûlée z foie gras, fíky, meruňky, badyánová redukce
- Pošírovaná treska v kokosovém mléce, krupice, mango, okurky
- 2× hlavní chod, 250 g
- Zauzená vepřová panenka, lanýžové pyré, černý kořen, Pak choi, červené kari
nebo - Pečená hlíva královská, lanýžové pyré, černý kořen, Pak choi, červené kari
- Zauzená vepřová panenka, lanýžové pyré, černý kořen, Pak choi, červené kari
- 2× dezert, 100 g
- Čokoládový řez, maliny, ořechová hlína zmrzlina ze sladkého jogurtu nebo
- Champagne sorbet z růží
- Vinný balíček
- 2× welcome drink Prossecco Corte delle Calli, DOC Treviso, Itálie, 0,1 l
- 2× Pinot blanc, vinařství Reisten, Pavlov, 0,1 l
- 2× Merlot výběr z hroznů, Vinařství Springer, Bořetice, 0,1 l
Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 24 hodin předem na e‑mailu info@nuancerestaurant.cz nebo na tel. 224 247 400.
Rezervaci je možné změnit nebo zrušit 24 hodin předem.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Některé nuance jsou tak jemné, že je možná nepostřehnete. Na tuhle Nuanci ale budete vzpomínat ještě dlouho!
Vezměte partnera, dobrou kamarádku nebo třeba maminku na skvělé jídlo do Nuance Restaurant - čeká tu na vás doslova vymazlené menu a vy můžete ochutnat nápaditá a hravá jídla, jako např. pošírovanou tresku v kokosovém mléce, pečenou hlívu královskou s lanýžovým pyré nebo champagne sorbet z růží.
Vybrat si můžete i variantu s vinným balíčkem - ochutnáte nejen prosecco jako welcome drink, ale skvělou hostinu zapijete třeba Pinot blanc nebo Merlotem.
„Příjemný a profesionální personál, který pravidelně chodil a staral se o pohodlí hostů. Skvělé degustační menu – především hlavní chod. Všechna jídla byla krásně naservírovaná a kuchaři patří právem poklona.“ Lucie, 1. 4. 2018
„Ačkoli budova, ve které se restaurace nachází, právě probíhala zvenku rekonstrukcí, na kvalitě můj dojem vůbec neutrpěl. Velice profesionální obsluha se nás ujala a usadila nás ke stolu poblíž openspace kuchyně, kde můžete sledovat umění kuchaře. Menu bylo dokonale sestavené – od předkrmu přes vína, až na závěrečnou tečku.“ Andrea, 21. 1. 2018
Česká kuchyně i kuchyně okolních evropských zemí jsou základem, na kterém staví šéfkuchař Michal Paulík svá inovativní a kreativní jídla. Za použití kvalitních, většinou lokálních surovin, obměňuje a dotváří chuti, barvy a vůně tak, že z tradičního se stává nové a překvapivé, plné drobných chuťových nuancí. Bylinky, ne zcela běžné druhy zeleniny, kvalitní maso, drůbež i ryby skládá do nápaditých a hravých jídel, a vytváří tak jakési krajiny na talíři.