Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Velký okruh po Skotsku: nocleh, transfer přes La Manche i zastávka v Londýně

4,3 / 5 CK WISNAR groupe mondiale s.r.o. Skotsko - Velká Británie (mapa) 14 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pavel Jeníček

Jaké jsou možnosti stravy? Děkuji za odpověď

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den pane Pavle,

ráno si v hotelech budete moci zakoupit snídani, podávají se formou bohatých švédských stolů a cena se pohybuje cca 12–15 GBP. Večeře podávají v hotelové restauraci, takže večer si můžete vybrat dle svých priorit, přímo v hotelu nebo ve městě. Během dne v rámci programu budete mít osobní volno, o občerstvení tak nouze nebude.

Krásný den přeje team CK WISNAR

detail

Zdravím
Nějak mi chybí informace o cílech ve Skotsku – velký okruh zní dobře. Kde všude se plánují zastávky?
 Dekuji

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Zastávky jsou tak jak je uvedeno programu, který je uveden přímo zde při prezentaci zájezdu. Program je bohatý a zajímavý.

Zastávky jsou tedy následující: při cestě do Skotska se zastavíte v Londýně – prohlédnete si oblast Westminsteru: Westminsterský palác, sídlo britského parlamentu, slavnou hodinovou věž Big Ben a Westminsterské opatství (UNESCO), vládní budovy ve Whitehallu, přes královský park St. James se projedete v k Buckinghamském paláci, pak na Piccadily Circus a Trafalgarské náměstí.
Zastávka v Yorku, starobylém anglickém městě s největší gotickou katedrálou v Anglii, křivolaké uličky s hrázděnými domy. Cesta kolem Sutton Banku (bílý kůň), přejezd do Skotska přes sedlo Carter Bar (hranice Anglie a Skotska), přes středověká opatství se zastávkami Jedburgh a Melrose Abbey, kdysi jedno z nejkrásnějších a nejbohatších skotských opatství, kde je uloženo srdce krále Roberta I. Bruce.
Cesta ke skotským jezerům přes nejkrásnější skotské hory Grampian Mountains. Zastávka v Pitlochry s exkurzí a ochutnávkou v palírně whisky, možnost výhodných nákupů. Kolem Blair Castle, hradu vévody z Athollu, přes Inverness, které je centrem Highlands, k nejznámějšímu skotskému jezeru Loch Ness – zastávka. Zastávka také u Nessie v Drumnadrochit.
Hrad Urquhart Castle – zřícenina kdysi mocné pevnosti, která se tyčí nad vodami lochneského jezera. Fort William – dříve pevnost, dnes turistické středisko u jezera Loch Linnhe pod nejvyšší horou Velké Británie Ben Nevis (1 344 m). Zastávka u zajímavých zdymadel na Kaledonském průplavu – Neptunovy schody. Přejezd kolem Konlochneveských vodopádů do údolí soutěsky Glen Coa – nádherné výhledy na hory a jezerní krajinu, rozlehlý močál Rannoch Moor.
Stirling – prohlídka historického skotského města s královským hradem Stewartovců, katedrálou a hřbitovem, výhled na Wallacův památník. Falkirk Wheel unikátní systém rotačních zdymadel – zastávka. Edinburgh, prohlídka jednoho z nejkrásnějších měst Evropy, metropole Skotska s rozlehlým královským hradem střežícím národní pýchu Skotů – korunovační klenoty, katedrála St. Gilles, známá ulice Royal Mile.
Při cestě ze Skotska se navštívíte starobylé univerzitní město Cambridge. Prohlídka historického centra s krásnou architekturou, kde se nalézá světoznámá prestižní universita University of Cambridge. Poté Canterbury – procházka půvabným historickým centrem středověkého města s hrázděnými domy, jehož největším pokladem je krásná gotická katedrála.

Zdraví team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru