Termín
V ceně
1 osoba
Kurz vaření s Květou Vondrákovou
- Program kurzu:
- Polévka - Talíř plný moře
- polévka připravena z mořských řas a mořského kaviáru s asijským nádechem
- Hlavní chod
- thajské závitky z irského mechu plněné bylinkami a zeleninou s papájovým pikantním dipem
- Dezert
- Raw panna cotta s chutí Asie z mořských řas
- Polévka - Talíř plný moře
- Délka kurzu: 3 hodiny (v čase 18–21 hodin)
- Termín kurzu: 28. 1. 2019
Rezervace: není třeba. Voucher platí na konkrétní termín, stačí se prokázat kódem při vstupu do Culinary Clubu.
Voucher si zakupujete na přesný termín, nedostavíte-li se, propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Skočte do veganské kuchyně rawnýma nohama.
Na 3hodinovém kurzu vaření se vás totiž ujme Květa Vondráková, expertka na raw, veganskou a vegetariánskou kuchyni. Seznámí vás s naprosto unikátními surovinami – např. mořské řasy i kaviár z řas, zjistíte, že zdravé vaření může být hravé a barevné.
Květa Vondráková má svůj pořad na stanici Českého rozhlasu, vidět ji můžete i na spoustě gastronomických událostí nejen v České republice, ale i na Slovensku. |
Kurz se koná 28. 1. 2019 v 18:00, naučíte se připravit polévku z mořských řas, thajské závitky z irského mechu plněné bylinkami a zeleninou a nebude chybět ani dezert – originální raw panna cotta z mořských řas s chutí Asie. Na kurzu vás bude maximálně 10 a je možné ho domluvit celý také v anglickém jazyce.