Nabídku Degustace 4 druhů whisky a BBQ žebra pro dva mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ochutnávejte: degustace 4 druhů whisky a BBQ žebra v centru Prahy pro dva

4,7 / 5 Restaurace Jáma Praha - Nové Město  (mapa) 34 prodejů
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

5,0

Velký výběr piv a skvělý burger

Radka
Skotská, irská, americká a japonská whisky
V centru Prahy – kousek od zastávky Vodičkova
Otevřeno každý den od 11:00 do 1:00
Varianty (1)
Skotská, irská, americká a japonská whisky
V centru Prahy – kousek od zastávky Vodičkova
Otevřeno každý den od 11:00 do 1:00

Každý správný obdivovatel whisky whí-s-kým pít.

Whisky na ledu, pohodlná židle, něco dobrého k zakousnutí a chvilky příjemné pohody… To je sen každého pravého gentlemana. A v restauraci Jáma se vám hravě splní. Jako správný gentleman navíc můžete přizvat i svou drahou polovičku nebo milou společnost, která tohle gurmánství jistě také ocení. Společně ochutnáte dvanáctiletou skotskou whisky Elijah Graig, irskou Highland Park a americkou Red Breast a dostanete i sklenku medově zlaté japonské whisky Nikka From The Barrel.

A k dobrému pití zásadně patří i parádní jídlo – ve stylové restauraci vám nachystají skvěle propečená žebra, která jsou v kombinaci s domácí BBQ omáčkou a hranolky prostě fantastická. Ničím nerušený gurmánský zážitek si navíc dopřejete v centru Prahy – restaurace je jen kousek od zastávky Vodičkova.

Velmoci whisky

Mezi nejvýznamnější výrobce whisky patří Skotsko, Irsko, Amerika a Japonsko. A každý národ přistupuje k výrobě trochu jinak:

  • Skotská whisky se nejčastěji destiluje dvakrát a k výrobě se používá výhradně nasladovaný ječmen, který je sušený nad rašelinou – většiny skotských whisky tak má krásný kouřový nádech a je drsnějšího charakteru.
  • Irská whisky se des­tiluje třikrát a k její výrobě se používá nasladovaný i nenasladovaný ječmen a další směsi obilí. Tato směs se suší v uzavřených pecích, a whisky tak zůstává zachována sladová chuť bez náznaků kouře a rašeliny. Irská whisky je díky této výrobě jemnější.
  • Při výrobě americké whisky – také označované jako bourbon – musí být podle zákona použito nejméně 51 % kukuřice. A právě převaha kukuřice propůjčuje bourbonu nasládlou chuť.
  • Japonská whisky se začala vyrábět kolem roku 1923, avšak i za tak krátkou dobu si získala místo na špičce světové úrovně – především díky japonské preciznosti při výrobě těchto destilátů.
Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru