Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz výroby tažených sýrů: korbáčky, parenica, oštěpek i mozzarella

Nenechte si ujít nové nabídky podniku KOZFARMMAR

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (4)

Kurz výroby tažených sýrů pro 1 osobu

  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Co vše si vyrobíte:

  • solný nálev
  • korbáčky
  • oštěpek
  • parenicu
  • jadel
  • americkou mozzarellu

Termín: sobota 12. 1. 2019, od 10.00 do cca 18.00 (hodinová přestávka na oběd)  

  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd je možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 900 Kč −21 % 1 489 Kč
1 900 Kč −21 % 1 489 Kč
1 900 Kč −21 % 1 489 Kč
1 900 Kč −21 % 1 489 Kč
1 900 Kč −21 % 1 489 Kč
1 900 Kč −21 % 1 489 Kč
1 900 Kč −21 % 1 489 Kč
1 900 Kč −21 % 1 489 Kč

Co se na farmě naučíte, doma jako když najdete.

A takový dobrý sýr se hodí vždycky, proto vyrazte na rodinnou minifarmu KOZFARMMAR a naučte se připravit lahodné korbáčky, parenicu, oštěpek nebo třeba jadel.

Na výběr máte sobotní termíny od ledna až do května. Kurz začíná vždy v 10 hodin a končí přibližně v 18 hodin. Mezitím je hodinová pauza na oběd. A skvělá zpráva je, že co na kurzu vyrobíte, to si také odvezete a zbaštíte doma. S chutí do toho! 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita