Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Precizní klasická manikúra, P-shine nebo gelové nehty v centru města

Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

5,0

Rychlá domluva. Velice příjemná kosmetička. Nebyl problém, že jsem měla sebou i dceru. S výsledkem…

Lucie
Salon najdete přímo v centru města
Na výběr z několika typů manikúry
V salónu používají profesionální značku Aglia
Varianty (4)
Salon najdete přímo v centru města
Na výběr z několika typů manikúry
V salónu používají profesionální značku Aglia

Zastřihnout, opilovat, nalakovat, nechat zaschnout, snažit se lak hned neoprýskat, odlakovat… a tak pořád dokola.

Tohle už přeci nebaví nikoho. V The Little Salon vás této únavné povinnosti na nějaký čas zbaví. Stačí jen zvolit ten správný voucher, objednat se a pak už hurá na to.

Na jakou péči se můžete těšit?

Klasická manikúra

Přístrojová manikúra je nejmodernější odborné ošetření nehtů a nehtové kůžičky pomocí speciálního profesionálního přístroje. Jedná se o novou možnost úpravy nehtů, která je pečlivější a šetrnější. 

P-shine manikúra

Manikúra, která vaše nehty ozdraví a dodá jim více lesku. Na nehet se nejprve aplikuje polosuchá pasta, která působí abrazivně, avšak s maximálně šetrným efektem. Tato pasta se skládá z přírodní horniny zvané bentonit, která obsahuje látky lipidového typu a sloučeniny křemíku, které jsou důležité pro metabolismus kořene nehtu. Následně se po krátké přestávce na nehet aplikuje prášek, který je sloučeninou látek, které zvyšují lesk a dodají elasticitu.

Prášek obsahuje parafíny a včelí vosk, které nehty chrání. Zároveň jsou v něm i glycerin, panthenol a lanolin, křemík a zinek a vitamíny, které nehty regenerují – vitamín A, E, H a provitamin B5.

Gelové nehty pro moderní ženy

Každá žena by si měla dát záležet na kráse svých nehtů. Není to jednoduché … lámání, štěpení nebo každodenní námaha v práci a při domácích pracích dávají přirozeným nehtům zabrat. Naštěstí existují gelové nehty, které dokáží zpevnit nehet a mají přirozený tvar.

Při prodlužování nehtů používají v salonu šablony. Nespornou výhodou šablony je fakt, že na přírodní nehty se nemusí lepit nehtový tip, který jednak navyšuje tloušťku gelových nehtů a dále pak může působit příliš uměle a neesteticky. Použití nehtové šablony je čistší a flexibilnější způsob.

V salónu používají profesionální značku Aglia.

Nahoru