
Termín
Platnost do 1. 2. 2019.
V ceně
Naháč dort:
- hmotnost: 1200 g
- průměr: 25 cm
- výška dortu: 7 cm
- složení: živočišná šlehačka, čokoláda, korpus piškotový, ozdoba – rozmarýn, jablko, pomeranč, skořice, vlašský ořech
- Rezervace: předem na e‑mailu svetlanadurcova@seznam.cz nebo na tel. 773 007 531.
- Vyzvednutí dortů: každý pátek od 16 do 21 hodin. V neděli 23. 12. od 16 do 21 hodin.
Objednávka je závazná, pokud si cukroví nevyzvednete, voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 1. 2. 2019.
V ceně
Vanilkový exclusiv:
- hmotnost: 1200 g
- průměr: 25 cm
- výška dortu: 7 cm
- složení: živočišná šlehačka, vanilkové aroma, čokoláda, ozdoba dekor – nejedlá (lesní šiška, šípek, perníčky, ořech vlašský)
- Rezervace: předem na e‑mailu svetlanadurcova@seznam.cz nebo na tel. 773 007 531.
- Vyzvednutí dortů: každý pátek od 16 do 21 hodin. V neděli 23. 12. od 16 do 21 hodin.
Objednávka je závazná, pokud si cukroví nevyzvednete, voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ať si kdo chce co chce říká, cukráři jsou tak trochu kouzelníci. Jak jinak vysvětlit, že dovedou s pár surovinami takové zázraky?
Pochutnejte si na jednom z lahodných dortů rodinného podniku Mléčný bar a svět dortů, který si zakládá na tradiční poctivé výrobě a kvalitních surovinách.
Teď už jen zvolit ten pravý pro vás. Vanilkový exklusiv, nebo snad delikátní naháč dort? Hotová gurmánská Sofiina volba.
Tip: Dort bude krásnou a lahodnou ozdobou na slavnostním stole.