Šéfkuchař má zkušenosti z michelinských restaurací
Co říkají hosté Restaurantu Albert Málek? „Tak sem rozhodně musíme ještě jednou!“
Zamilujte si i vy kulinářské umění šéfkuchaře Tomáše
Kapouna - kouzlí v Restaurantu Albert Málek****,
která je součástí Rožnovského pivovaru. Kromě stovek
a tisíců hvězdiček od spokojených hostů nedávno přibyly
ještě 3 hvězdy od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a to
je pochvala, která se cení.
Tomáš Kapoun strávil většinu své praxe v Anglii. Dva roky vařil ve Vineyard at Stockcross u gurua michelinských kuchařů Daniela Galmische,
který 21 let po sobě obhajuje michelinskou hvězdu. Zkušenosti si
rozšiřoval kratšími stážemi např. v Le Manoir Aux Quat´Seisons, který
se pyšní 3 michelinskými hvězdami. Následovalo 6 let praxe v Bowood,
který patří členům královské rodiny, pro které zde i vařil.
„Líbilo se nám úplně vše, jídlo výborné, prostředí
příjemné a obsluha profesionální.“ Veronika, únor 2018
Nechte se pozvat do nově zrestaurovaných pivovarských sklepení
z roku 1712 a vyzkoušejte mistrovství zdejších kuchařů. Díky nejnovějším technologiím, pečlivě vybíraným
surovinám lokálního původu a stylovému prostředí to bude
zážitek, na který se jen tak nezapomíná.
Předkrm, hlavní chod i dezert si vyberete vždy ze 3 variant. Vyzkoušejte krém z karamelizované mrkve či šneky,
nechte na jazyku rozplynout 36 hodin pečený vepřový bok nebo ochutnejte
perličku pečenou v seně. A závěrečná tečka? Co třeba lahůdky
z místní čokoládovny nebo Rožnovské sýry?
Tip: Podívejte se na pořad Ano, šéfe!, ve kterém
restaurace získala cennou trofej, a přečtěte si další hodnocení spokojených hostů.
Lajk od Klárky
Umělecké dílo na talíři. Krásně naservírované, vše lahodí oku. Spousta nevšedních chutí, které spolu hrají. Nádherný interiér spolu s profesionální obsluhou dotváří luxusní zážitek.
Klára Slámová, Nabídková rozhodčí pro cestování, Slevomat