Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

25–40% sleva na FlixBus: z Polska přes Ostravu, Olomouc a Brno do Vídně

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Kouřilová Karin

Platba uhrazena
Tuto transakci jsme již zpracovali a je úspěšně uhrazena. Máte-li problém s objednávkou, kontaktujte prosím obchodníka Slevomat.cz telefonicky +420 222 745 3­54nebo pomocí e-mailu podpora@slevomat.cz. Vyřízení Vašeho požadavku u obchodníka urychlíte uvedením identifikace platby 7062339354.
Dobrý večer, prosím vás o pomoc, kupovala jsem si nyní na vašem webu SLEVOMATU aktuální slevu na FLIXBUS 40% na trase Polsko-Ostrava-Vídeň…omezeno na 100 voucherů…a omylem jsem si „vykřížkovala“ výsledný zaplacený voucher – kód, jenž mám uplatnit.....poté již nebylo možno obnovit a opakovat další, novou platbou, protože jsem byla pravděpodobně posledním zákazníkem, jenž měl nárok na 40%, poté již vouchery nebyly k dispozici s touto % slevou. Prosím vás, výše dokládám, že jsem danou slevu zaplatila, ale neměla jsem možnost si ji vyzvednout mým překliknutím jsem voucher s kódem ztratila. Prosím vás, jak mám dostat zpět kód ke slevě? Děkuji za pomoc a odpověd. Zdravím a mnohokrát děkuji za kladné vyřízení. Kouřilová Karin, Ostrava

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Kouřilová, prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu – vip.podpora@slevomat.cz, 222 745 354 nebo přímo flixbus – +420 228 880 0­01 pro rychlejší a efektivnější průběh. Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru