
Termín
Platnost do 31. 3. 2019.
V ceně
3h úvodní kurz kultury vaření s večeří: indická kuchyně, jóga & ajurvéda.
- Co se bude vařit a jíst?
- Přepuštěné máslo ghí: základ všeho, elixír života
- Pražená sladká krupice halva: proč je důležité jíst sladké a mastné jako první
- Kořeněné hlavní jídlo sabdží: důležitost organické zeleniny a koření
- Kičerí: výživná luštěninovo-rýžová pochoutka nastolující a vyvažující trávení
- Naučíte se, jak podpořit trávení za pomoci vybraných cvičení
- Dozvíte se, jak vařit, aby jídlo podpořilo zdraví a životní radost
Kurzy se vypisují s cílem hlubokého zážitku, jsou navrženy jen pro 2 až 4 kurzisty v jednom termínu.
Můžete využít do 31. 3. 2019
- Rezervace: Na tel. 777 135 680 nebo na e‑mailu kurz.vareni.praha@gmail.com – uveďte jméno a příjmení, termín kurzu, kód voucheru a telefonní kontakt.
- Kurz považujte za objednaný až v okamžiku, kdy obdržíte potvrzovací e‑mail či SMS.
- Rezervaci můžete zrušit nejpozději 7 dní předem.
- Poskytovatel si vyhrazuje právo na zrušení nebo změnu termínu kurzu, pokud se objeví nenadálé okolnosti.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Starobylá tradice v novodobé formě
Nahlédněte pod pokličku indické kuchyně, naučte se vařit základní recepty a dosáhněte skrz jídlo zdraví, spokojenosti a harmonie. Jak na to vám odhalí Kurz kultury vaření základních receptů indické kuchyně, který vede David Hornof.
David Hornof
|
David s vámi projde základní recepty a kulturu, která je oživuje. Recepty jsou sice důležité, ale mnohem důležitější je kultura vaření a samotného kuchaře, který jídlo připravuje. To je vzácné.
Kurz se vypisuje jako benefiční akce. Veškerý příjem z kurzu putuje na podporu výstavby klenotu védské kultury Óm ášramu v Indii.
Co budete vařit a ochutnávat
- Přepuštěné máslo ghí: základ všeho, elixír života.
- Pražená sladká krupice halva: proč je důležité jíst sladké a mastné jako první.
- Kořeněné hlavní jídlo sabdží: důležitost organické zeleniny a koření.
- Kičerí: výživná luštěninovo-rýžová pochoutka nastolující a vyvažující trávení.
Příprava organismu na trávení a kultura vaření
Na kurzu nacvičíte speciální cviky, které pomáhají povzbuzení trávení a každodennímu zdravému naladění organismu.
Také se dozvíte:
- Smysl vaření a jedení
- Proč používat organické a veggie suroviny
- Význam koření a manter
- Kdy jíst a kdy nejíst, co pít
- Jak vytvořit správnou chuť a jak s ní pracovat
Kdy a kde
Termíny jsou vypsány zde a na FB. Kurzy se vypisují vždy na sobotu 10–13 h.
Pokud máte více jak jeden voucher, můžeme vypsat:
- pondělí 18–21,
- středa 18–21,
- neděle 10–13,
- nebo podle domluvy i jiný termín
Kurzy probíhají v krásném domácím prostředí u parku Podvinný mlýn v blízkosti stanice metra B Českomoravská. Prostory mají výjimečnou atmosféru i díky tomu, že se v nich cvičí denně vzácné jógové techniky.