Vše o vaší oblíbené pochoutce: Kniha „Jak nakupovat a zpracovávat maso“
Přehled nabídky
Abyste rozuměli masu, nemusíte být řezníkem… Všechno, co jste o něm kdy chtěli vědět (ale báli jste se zeptat), najdete i v jedné šťavnaté knize.
První bookazine Jak nakupovat a zpracovávat maso od Apetitu přináší všechno, co musíte vědět o této oblíbené surovině hodné respektu. A k tomu ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče. V jedné publikaci tak dostanete pohromadě všechny díly populárního seriálu o mase.
Nakoukněte pod pokličku vzniku knihy
Měsíc co měsíc pro vás redakce časopisu Apetit připravovala seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso. Na jeho přípravě se podílela redaktorka Katka Švejdová spolu se svérázným šéfkuchařem Václavem Fričem. Vaškovu první návštěvu během focení prvního dílu o květové špičce nikdo z redakce jen tak nezapomene. Kuchař vtrhl do redakční kuchyně jako velká voda, a ještě než si uvázal zástěru a chopil se vařečky, stihl každé redaktorce zvlášť názorně ukázat, která že partie jejího těla je vlastně ta květová špička… „Tenhle Vaškův zvyk – ukazovat lidem jednotlivé díly masa na těle – mi zůstal, i když už seriál o mase nepíšu. Ve společnosti tím budím lehké pozdvižení,“ říká se smíchem redaktorka Katka. Během téměř tří let společně s Vaškem postupně rozporcovali pašíka od rypáčku až po ocásek a podobně naložili i s hovězím, telecím a jehněčím masem. A teď přišel čas vydat všechny díly oblíbeného seriálu pěkně pohromadě. |
Skvělý dárek pro milovníky masa
Na 160 stranách nové kuchařské knihy najdete tipy na nákupy a to nejlepší, co se dá z obecně známých i opomíjených dílů masa uvařit. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol – hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso.
V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) zvolit, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí – a dostanete i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje dva recepty s celostránkovou fotkou).
Kniha je doplněna o adresy ověřených řeznictví a farem, kde se dá sehnat to nejlepší maso. S ní už se nebudete bát v řeznictví říct o správný kus masa – na guláš, steaky, vývar… a doma ho připravit.
S Apetitem zvládnete prostě uvařit všechno napoprvé. Tak dobrou chuť!
Adresa pro případné vrácení zboží:
Burda International CZ, s. r. o., Přemyslovská 43, 130 00 Praha
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.