Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Černé a zelené sypané čaje i s ovocným aroma v balení, které nahradí lžičku

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana

Dobrý den, opravdu nevidím jedinou ekologickou známku toho produktu. Je tak nazvaný jen proto, že nejsou čaje v krabičce? Balení mi přijde více, než tragické, protože je každý čaj v obalu, který je zabalený ještě v dalším! Produkt má nemá k něčemu, jako je EKO ani trochu blízko, tak byste ho podle toho neměli ani nazývat. Možná raději neprodávat, to by bylo více EKO :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, přesně jak píšete. Eko balení bylo myšleno tak, že nejsou vloženy čaje v další krabičce a jiném obalu. Chápeme, že to může zmást zákazníka, aby si myslel, že je to balení šetrné k přírodě, a proto název nabídky upravíme. Hezký den :)

Michaela Janová

Dobrý den, ten nadpis „v eko balení“ myslíte vážně? Toto je nejméně ekologické balení čaje, co jsem kdy viděla. Spousta nezpracovatelného obalového plastu. A nejen odpad z tohoto balení, ale ani výroba jistě nebude ekologičtější než sypaný čaj v papírovém pytlíčku. Ten je v eko balení, šetrnému k životnímu prostředí.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, eko balení bylo myšleno tak, že nejsou vloženy čaje v další krabičce a jiném obalu. Chápeme, že to může zmást zákazníka, aby si myslel, že je to balení šetrné k přírodě, a proto název nabídky upravíme. Hezký den :)

Svobodová Lenka

Dobrý den máte nyní v nabídce i ovocné čaje?
Děkuji za odpověď Svobodová

Royal T-Stick

Dobrý den, na Slevomatu jsou ovocné čaje vyprodané. Pouze na na našem eshopu. Hezký den

Alice Opatrná

dobrý den, právě jsem objednala 10ks čaje, ale omylem jsem zadala pouze zelený. Ale ráda bych měla 6 zelených a 4 černé…je možné mojí objednávku upravit?

Slevomat.cz

Dobrý den, Alice, pro nejrychlejší způsob úpravy kontaktujte obchodníka na telefonním čísle 776 862 908. Nebo kontaktujte naši zákaznickou podporu na e-mailové adrese vip.podpora@slevomat.cz. Přeji hezký den

Hana Papikova

Dobry den,
rada bych se zeptala v cem je tento caj tak originalni? Ze je cena tak vysoka.
Nezlobte se na me ziju v Rakousku kde je stejny caj, stejna znacka k dostani za 1€ …
Krasny den

Royal T-Stick

Dobrý den, nejspíš máme jinou nákupní cenu, proto nemůžeme čaj prodávat za 1 euro. Krásný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru