Hovězí steak z vyzrálé argentinské svíčkové s přílohou a omáčkou z hub
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2019.
V ceně
- Hovězí steak z vyzrálé argentinské svíčkové (200 g)
- Bylinkové brambory s pestem, 200 g
- Houbovo-smetanová omáčka
Omezení
- Rezervace: předem na tel. 602 976 744, nahlaste zároveň kód voucheru.
- Jídlo s sebou: kdepak, tentokrát si pochutnáte v restauraci s výhledem na Masarykovo náměstí.
Změnit nebo zrušit rezervovaný termín je možné nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2019.
V ceně
- 2× hovězí steak z vyzrálé argentinské svíčkové (à 200 g)
- 2× bylinkové brambory s pestem (à 200 g)
- 2× houbovo-smetanová omáčka
Omezení
- Rezervace: předem na tel. 602 976 744, nahlaste zároveň kód voucheru.
- Jídlo s sebou: kdepak, tentokrát si pochutnáte v restauraci s výhledem na Masarykovo náměstí.
Změnit nebo zrušit rezervovaný termín je možné nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Z čeho čerpá lev svou sílu? Kvalitní maso má na ní podíl lví, to každá tato šelma dobře ví. Tak vyrazte na steak taky vy!
V restauraci Lion vám kuchař připraví v centru Ostravy parádní steak z vyzrálé argentinské svíčkové. Ať už si koupíte v partě voucher každý sám pro sebe, nebo vyrazíte v páru na variantu pro 2, masíčko bude vždy na talíři ve společnosti bylinkových brambor s pestem a smetanovo-houbové omáčky.
„Skvele pripraveny, a hlavne kuchar byl ochoten pripravit i jine druhy omacek nez jen houbovou. My si dali peprovou.“ (Milan, srpen 2018)
Pak už si stačí jen přiobjednat točenou plzeň nebo víno na popíjení a hostina bude dokonalá.