Rok 2019 s bylinkářkou: on-line kurz využití bylin v každodenním životě
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2019.
V ceně
Roční online bylinkářský kurz (12 lekcí)
- Bylinkářský newsletter každé 3 týdny ve vaší mailové schránce
- Konkrétní tipy na rostliny, které se dají v daném období sbírat a kde je najdete
- Přesné návody krok za krokem na to, co z těchto rostlin vyrobit
- Masti, krémy, pleťová mléka, vlasová kosmetika, tinktury, čajové směsi, marmelády, víno, aromaterapeutické oleje, vykuřovadala a další výrobky (celkem 50 různých návodů)
- Rady a tipy pro pěstování rostlin v daném období
- Kdy které rostliny zasadit, přesadit, truhlíkovat, hnojit, zastřihávat, sklízet a sušit
- Jak rostliny zpracovávat a co z nich vyrobit
- Fotodokumentace k vybraným návodům
- Zaslání bylinkářského sešitku na zapisování postupů a výsledků poštou
- Možnost využívat celoročního poradenství od odborníků
Můžete využít do 30. 4. 2019
- Na mailu zpatkykbylinam@email.cz si do konce platnosti voucheru objednejte on-line kurz. Napište kód voucheru a uveďte poštovní adresu, na kterou vám zašlou sešit k zapisování poznámek.
- Na všechny dotazy vám rádi odpoví na tel. 733 450 707.
Po přihlášení se do kurzu již není možné voucher stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Kdejaká bába bylinářka vám řekne, jaké rostlinky sbírat za úplňku a jaké jen ve chvíli, kdy kolem letí kometa. Ale o ta nejpodstatnější tajemství se nepodělí – ta zjistíte jen na tomto on-line kurzu.
Jestli tušíte, že tu nejlepší marmeládu nebo třeba kosmetiku nekoupíte v obchodě, budete tenhle on-line kurz zbožňovat. Naučíte se díky němu hospodařit s bylinami a po celou dobu budete moci využívat poradenství od odborníků.
„Uzasny kurz, super jednani, proste parada!“ (Alena, duben 2017)
Kurz pořádají odborníci z projektu Zpátky k bylinám, kteří už vyškolili řadu bylinkářů – však se sami mrkněte na hodnocení od předchozích klientů. Probíhá od 2Probíhá od 24. 3. do 1. 12. 2019 a celkem se skládá z 12 lekcí, se kterými vám informace o žádné bylině neuteče. Získáte přehled o tom, co zrovna sbírat na louce a v lese, co kdy sázet a jak úrodu zpracovat. A je jedno, jestli máte velkou bylinkářskou zahradu, nebo pár truhlíků na balkóně.
Kurz uzavřete certifikátem, zkušenosti z něj vás však budou provázet celý život.
Jak kurz probíhá a co všechno obsahuje?
Každé 3 týdny inspirace ve vaší mailové schránceLektorování se ujala Michaela Brošová, která s týmem botaniků, zahradníků, nadšenců a fotografa každé 3 týdny vyrazí do přírody za sběrem toho, co se zrovna nabízí. Nejnovější tipy a návody vám vždy přijdou mailem a vy se budete moci rozhodnout, co také zrealizujete a co si podle návodů vyrobíte. Ti nejzapálenější bylinkáři jistě zvládnou všechno. Poprvé se tenhle natěšený tým vydá do přírody v sobotu 23. března. Pokud nebude zrovna pršet, nasbírají medvědí česnek a březové pupeny. Z medvědího česneku vyrobí lahůdkové pesto i léčivou tinkturu, z pupenů zase vlasovou vodu a z dalších ingrediencí čajovou směs pro jarní očistu organismu. A pokud počasí nebude sběru přát, schovají se botanici do zahradnictví, kde budou navrhovat zahrady a balkóny a dávat klíčit byliny pro nadcházející sezónu. Znalosti, které vám nikdo nevezmeNejen, že budete mailem dostávat tipy na aktuální příležitosti k bylinkaření, také na začátku kurzu dostanete hromadu informací o chráněných rostlinách, jedovatých rostlinách, zakázaných bylinách i o aktuální legislativě. Ihned po uplatnění voucheru získáte sešit na recepty s prostorem pro poznámky a zaznamenávání výsledků pokusů. A po celou dobu kurzu můžete v předem domluvené konzultační dny využít poradenství s odborníky po mailu i telefonu. Také můžete navázat on-line i živé kontakty s ostatními účastníky, vyměňovat si s nimi recepty a zlepšováky. Pokud patříte mezi soutěživé typy, jistě vás potěší i fakt, že se s vaším sešitem a hotovými výrobky můžete zúčastnit interní soutěže o spoustu tematických cen. Tip: Kurz vychází z celoročního živého kurzu s bylinkářkou, pro inspiraci se tedy mrkněte i na jeho náplň. |