Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jízda do budoucnosti: až 120 minut řidičem elektromobilu Tesla X

4,6 / 5 ELEKTRIKRENT (5 poboček) Brno  (mapa) 208 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Andrea Polechová

Dobrý den, děkuji za odpověď. Nicméně Enhanced Autopilot je příplatková funkce, proto mi není z Vaší odpovědi zcela jasné, jestli jí též „vůz disponuje“, tzn. ji máte zakoupenou nebo ne.

ELEKTRIKRENT

Dobrý den, vozidlo, které máme určené k zážitkovým jízdám je v plné výbavě a disponuje i funkcí autopilot, ostatně, podívejte se na celou nabídku, kde je i jednominutové video videomága Richarda ze Slevomatu, který naši Teslu testoval, a kde všechny funkce ve video uvidíte.

Děkujeme za pochopení

Andrea Polechová

Dobrý den, je během zážitku možné i vyzkoušet funkci Autopilot? Děkuji.

ELEKTRIKRENT

Dobrý den, v rámci řízení nebo spolujízdy budou dostupné všechny funkce, kterými vůz disponuje.

Děkujeme.

Marcela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: dala jsem koupit jízdu 20 min, ale v košíku toto nevidím, abych ji mohla koupit. Pouze mi to pod článkem píše Tip, abych se vrátila za chvíli zda někomu nepropadla rezervace. Jak toto vyřešit, prosím? Když se termíny mohou domluvit individuálně, tak věřím, že se do této možnosti ještě vejdu.

Dále, ty příplatky za spolujezdce se platí až na místě v hotovosti?

Děkuji za odpověď.

ELEKTRIKRENT

Dobrý den,

ano, veškeré doplatky jsou v hotovosti na místě. Pokud máte problém se zakoupením a jsou již všechny vouchery, které byly k dispozici vyčerpány, tak vydržte, pokusíme se Vám počet dostupných voucherů navýšit.

Děkujeme za pochopení.

Martina

Dobrý den, když zakoupím poukaz na 40 min jako vánoční dárek, stačí si termín objednat až po svátcích?? A když se bude vyjíždět z Prahy, vracíte se na stejné místo nebo je možné dojet i jinam?? Třeba do místa bydliště?? Děkuji Martina

ELEKTRIKRENT

Dobrý den, ano je možné si termín vybrat až po svátcích. Trasa může být různá, záleží na okolnostech, ale lze i jízdu přizpůsobit, aby končila v místě Vašeho bydliště. Vše zaleží na předchozí domluvě. Děkujeme za pochopení.

Eva

Dobrý den, omlouvám se, pokud jsem špatně četla, ale nabízené jízdy probíhají kde? Nemyslím město, ale normálně v provozu nebo na vyhrazených místech? Děkuji za odpověď.

ELEKTRIKRENT

Dobrý den,
jízda probíhá za normálního provozu na dálnicích, mimo město i ve městě. Okruhy jsou plánovány tak, aby bylo řízení vozu co možná nejplynulejší k silničnímu provozu a vyhnulo se dopravním zácpám.

Děkujeme za pochopení.

Jan

Dobrý den, rád bych se zeptal na jednu věc ohledně času jízdy v tomto automobilu. 40 minut řidičem se míní 40 minut i se zahrnutou instruktáží, nebo je instruktáž mimo tento vymezený čas na jízdu v samotném automobilu? Předem Vám děkuji za odpověď.

ELEKTRIKRENT

Dobrý den, 40minut je čas, který strávíte za volantem vozu TESLA model X. V případě 60minutové varianty je čistý čas strávený za volantem právě 60minut.

Děkujeme.

Ondřej

Četl jsem pozorně a vycházím z oficiálních hodnot, při kterých se Launch mode samozřejmě používá. Můžu Vás ubezpečit, že jsem jel v obou vozech (a téměř všech možných konfiguracích Tesly Ska i Xka) a budu si myslet svoje (že stovku pod 3s nedáte), ale i tak děkuji za odpověď. Samozřejmě to nemění nic na tom, že se jedná o brutálně zrychlující auto ;)
A ten rozdíl v „maximálním množství uvolněné energie“ 85kWh packu oproti 90kWh je v tomto případě vedlejší a hlavně zanedbatelný oproti hmotnosti Xka oproti Sku ;)

ELEKTRIKRENT

Vážený pane Ondřeji, pokud máte namysli verze 85, 90 nebo 100, aj. Tak toto je pouze označení vozů značek TESLA, a toto označení neznamená ( ačkoliv k tomu evokuje ) skutečnou kapacitu baterie, která by korespondovala. Pokud budete chtít, rádi Vám skutečnou kapacitu Vašeho modelu 85 sdělíme, včetně skutečně využitelné kapacity baterie, kterou je možné z baterie vyčerpat. Oficiální hodnoty zrychlení, ze kterých vycházíte jsou při 80% nabité baterii. Ovšem skutečně naměřené hodnoty zrychlení jsou při 100% nabité baterii a zahřáté na provozní teplotu při nejnižším kladeném odporu, které nemusí být oficiální. Děkujeme za pochopení a pokud budete mít jakýkoliv technický dotaz na jakoukoliv otázku ohledně elektromobility, či vozidel značky TESLA aj. rádi Vám poradíme pokud se na nás obrátíte prostřednictvím emailu.

Ondřej

Zdravím.. Nechci rejpat, ale nejdřív nabízíte zrychlení z 0–100 za 2,9s a nyní dokonce za 2,5s? To se stačí přejmenovat z Elektrikcars na Elektrikrent a auto je rázem o půl vteřiny rychlejší? Navíc, oficiální údaj je, pokud vím, 3,4s – to už jste si ubrali vteřinu..
To abychom Vás vyzvali na souboj třeba s naším Modelem S P85D, který zrychluje za 3,3s, ať vidíme ten rozdíl ;)

ELEKTRIKRENT

Dobrý den.
Vážený pane Ondřeji, pokud byste četl pozorněji, uvádíme údaj 2,5s na 100km/h v případě užití módu LAUNCH. V základním módu a s plně nabitou baterií je to právě 2,9s. Jelikož náš vozový park obměňujeme a zvětšujeme u každého vozidla jsou jiné parametry. Pokud máte vůz Tesla model S P85D, pak jistě víte, že tyto baterie ve Vašem voze ještě nedovolují uvolnění takové množství energie, aby jste mohl dosahovat vyššího zrychlení, jako je tomu u novějších typů baterií. Vozidlo Tesla model S P85D v našem vozovém parku také máme. Pokud chcete poznat rozdíl ve zrychlení mezi Vaším a naším vozem stačí si zakoupit voucher a vyzkoušet na vlastní kůži, jaký je to zážitek. Společnost ELEKTRIKCARS a ELEKTRIKRENT jsou obě naše domény, pod kterými pronajímáme a prodáváme elektrovozidla a ostatní elektrické dopravní prostředky. Děkujeme za pochopení a těšíme se na shledání s Vámi.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru