Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nevšední kurz: Řecké ostrovní speciality ve studiu Šelma v kuchyni

4,9 / 5 Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov  (mapa) 26 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Vlasta Pomikálková

Dobrý den,
ráda bych dceři koupila pod stromeček poukaz na kurz Řecké ostrovní speciality. Zajímalo by mě, při kolika zájemcích se kurz otevírá a jaký je maximální počet účastníků v jednom kurzu. Dále kolik termínů plánujete do konce května 2019 (do tohoto termínu je nutné poukaz využít) – zatím nejsou všechny termíny vypsány. Podmínky pro využití poukazu jsou dost přísné – co když někdo onemocní např. chřipkou den před termínem kurzu a nesplní podmínku oznámit změnu termínu 3 dny předem. A co když pracovní povinnosti nedovolí kurz navštívit a překážka bude kurzistovi známa až v daný den? A to nemluvím o situaci, kdy se dceři žádný z několika málo vypsaných termínů nebude hodit. Prodloužíte platnost poukazu nebo vracíte peníze? Předem děkuji za odpověď

Kurzy vaření - Šelma v kuchyni

Dobrý den,
termíny jsou vypisované průběžně cca měsíc a půl dopředu. Podmínky pro využití voucheru jsou dány a pokud se omluvíte den předem nebo v den pořádání kurzu, máme vše připravené (suroviny, recepty, místa v kurzu…) a není možné čekat na omluvu od klienta, který se Vám omluví dopoledne před kurzem. Provozujeme školu vaření mnoho let a zatím si klienti nestěžovali. Termínů bude dost a další termíny se budou vypisovat v průběhu ledna, poslední kurz bude v den ukončení akce uvedené na vouchru. Voucher koupený na slevomatu se vždy musí uplatnit do uvedeného data. Minimální počet jsou 4 klienti a max je 9 klientů.
Hezký den
Martin Lev

Miška Mrkoska

Dobrý den máte mezi kuchaři kteří učí vařit i rodilé řeky?

Kurzy vaření - Šelma v kuchyni

Dobry den,
rodile reky nemame na kurzu, ale mame kamarady v recku kam jezdime a varime spolecne recka jidla.

Hezky den
Martin Lev

Ota

Dobrý den,
chtě bych koupit 4 poukazy. Budou moci všichni 4 účastníci jít na kurz společně ?
Děkuji předem za odpověď
 Ota

Kurzy vaření - Šelma v kuchyni

Dobrý den Oto,
ano je to možné. Stačí jenom aktivovat vouchry na jednou s předstihem na vybraný termín (budou vypisovány cca měsíc a půl dopřeu) . Neljepší je poslat 4ks vouchrů naráz, aby jsme Vám zaručili společné vaření na jednom kurzu.
Většinou to vždy fungovalo a nebyl s tím problém :)

Hezký den
Martin Lev

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru