Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prvotřídní relax v Mariánských Lázních – polopenze a procedury pro dva

4,6 / 5 Residence Romanza**** Mariánské Lázně (mapa) 188 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Veronika Krejčová

Dobrý den, píše se zde, že je možné voucher uplatnit do 18. dubna, ale pokud chci udělat online rezervaci, nabízí mi zde kalendář poslední označený termín na začátku března.Proč mi kalendář už vůbec neukazuje ten duben?znamená to, že všechny pozdější termíny jsou již obsazeny? A dále se chci zeptat co je to lázeňský poplatek a kolik činí. Děkuji za Vaši odpověď.
Veronika Krejčová

Residence Romanza ****

Dobry den,
ano, kalendář nabízí pouze aktuálně dostupné termíny pro pobyt, dubnové termíny již nejsou k dispozici. Místní/lázeňský poplatek za lázeňský /rekreační pobyt – hradí fyzické osoby, které přechodně a za úplatu pobývají v lázeňských místech a v místech soustředěného turistického ruchu za účelem rekreace, nebo léčení / 15 CZK/os/noc /.

Pavla

dobry den .chtela bych koupit voucher pro 2os.polopenzi +nej.procedury 6dni-5nocí .Termín květen.Děkuji za nabídku Křenková

Residence Romanza ****

Dobrý den,
Tato nabídka je platná do 18.4.2019. Pro další termíny, prosím, navštivte oficiální stránku hotelu. Na 5 nocí nabízíme balíček Top Wellness https://www.garzottohotels.cz/cs/hotel-residence-romanza-marianske-lazne/hotel-rezervace/?price_group=2097152&action=call.
Děkuji
Kristýna

ladislav

prosim jak jeto s parkovani osob aut

Residence Romanza ****

Dobrý den,
Parkování není garantováno a požadavek na něj bude řešen při příjezdu do hotelu. V závislosti na dostupnosti v den příjezdu je možné využít hotelové parkoviště za poplatek 250Kč/noc.
Děkuji
Kristýna

Slevomat.cz

Dobrý den, Ladislave, parkování není garantováno a bude řešeno při příjezdu do hotelu. V závislosti na dostupnosti v den příjezdu můžete využít hotelovou garáž za poplatek 250 Kč/noc. Hezký den :)

Adam

Dobrý den,prosím kdy je možný posledmí den nástupu v tomto pobytu

Residence Romanza ****

Dobrý den,
to záleží na délce pobytu. V každém případě, nejpozději lze odjet 19.4.2019.
Děkuji
Kristýna

Irena Lindová

Dobrý den, mám na Vás dotaz – měly bychom zájem o 5 denní pobyt (4 noci) z Vaší nabídky, ale jsme 3 ženy, byla by možná v rámci nabídky přistýlka?
Děkuji za odpověď s pozdravem Lindová

Residence Romanza ****

Dobrý den,
pobyt pro 3 osoby je možný v závislosti na termínu a volné kapacitě vícelůžkových pokojů. Třetí osoba se doplácí na místě. V případě zájmu nás kontaktujte emailem nebo telefonicky, abychom prověřili dostupnost termínu.
Děkuji
Kristýna

Andrea Trefilikova

Dobrý den,koupila jsem zde pobyt v Mariánských Lázních. Do dnes mi nepřišla žádná zpráva o zaplacení ani email s prilohou pobytu k vytištění formuláře. Chtěla bych dát jako dárek k Vánocům. Dekuji za vyřízení Trefilíková Andrea…

Residence Romanza ****

Dobrý den,
obraťte se, prosím, na zákaznickou podporu Slevomatu, tel 222 745 354. My jako dodavatel služby nemáme o tomto přehled.
Děkuji
Kristýna

Lilia Yaremchuk

Dobrej den,estli máte bazén v hotelu,děkuji?

Residence Romanza ****

Dobrý den,
bohužel, bazén nemáme.
Kristýna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru