Znáte tenhle? „Potkají se tři polévky. Jedna z Asie, jedna z Evropy a jedna z Ameriky…“ Že ne? Tak buďte přímo u toho, až k tomu setkání dojde, a uvidíte, jak to dopadne.
Přijďte do studia Šelma
v kuchyni na kurz vaření Polévkový globus světa. Během 3,5 hodiny se dozvíte vše o základních principech vaření
různých typů polévek a naučíte se uvařit tři chutné polévky, které
jsou typické pro tři různé části světa.
jak na:
husté polévky
vývary
kombinované polévky
koření do polévek
polévkové jíšky
Během kurzu vám bude – vedle zkušeného kuchaře – k dispozici
také veškerý inventář studia, potřebné suroviny a receptury. Můžete si
zapůjčit zástěru a samozřejmostí je také občerstvení v podobě nealko
nápojů po čas trvání kurzu.
Vaše kuchařské schopnosti rozšíří a o přízeň vašich chuťových
buněk se následně utkají:
Mexická klasická tradiční venkovská polévka
s ledovým salátem, kuřecím masem, chilli, rajčaty, kukuřicí a nachosem,
zakysanou smetanou a jalaneňos papričkou
Česká dršťková polévka z hlívy ústřičné,
česneku, majoránky a kapkou černého piva
Jemná dýňovo-batátová polévka s krevetami, sezamem,
slaninou, zázvorem a redukcí z balsamika s čerstvou mátou
Dále se dozvíte:
jakou zeleninu používat
jde vařit bez mouky?
jiné varianty zeleniny
dochucování a alternativa
Tip: Dáváte voucher jako dárek? Vyberte k němu ještě
nějakou drobnost, ať má obdarovaný dvojitou radost.