Nejnovější poznatek odborníků na odpočinek: Spojit příjemné s příjemným je velmi užitečné.
Přijeďte si s partnerem zarelaxovat do krásné přírody, která
obklopuje Ranč Kostelany.
Hodinu a půl strávíte v parádním aquacentru, kde se prohřejete i protáhnete, a příjemně odpočatí pak usednete do restaurace, kde vám naservírují stejně parádní
tříchodové menu, které si sami vyberete.
2× polévka nebo předkrm podle výběru z:
staročeská kulajda s koprem, houbami a zastřeným vejcem (0,33 l)
slepičí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou
(0,33 l)
grilovaný oštiepok s chutney z červené cibule, rukola, cherry rajče,
opečený toast (100 g)
tatarský biftek s rozpečeným chlebem či topinkou (50 g)
zvěřinová paštika s brusinkami a rozpečeným chlebem (70 g)
marinovaný roastbeef s teplým bylinkovým pestem, opečená bageta
(75 g)
2× hlavní chod podle výběru z:
telecí rump steak s přílohou a omáčkou (200 g)
hovězí rib eye steak s přílohou a omáčkou (200 g)
steak z vepřové krkovice s přílohou a omáčkou (200 g)
kuřecí steak s přílohou a omáčkou (200 g)
pomalu pečená vepřová žebra na medu a plzeňském pivu, hořčice,
křen, beraní rohy, chléb (500 g)
kovbojský fazolový guláš se sázeným vejcem a slaninou (350 g)
jelení guláš se špekovým knedlíkem (150 g)
smažený telecí řízek plněný šunkou a ementálem, domácí
bramborové pyré (150 g)
těstoviny s ragú z telecího masa (300 g)
kapr na grilu se smetanovo-koprovým přelivem, brambory grenaille
(200 g)
krémové rizoto z italské rýže s lesními houbami, parmezánem
a rukolou (300 g)
grilovaná zelenina s kozím sýrem v medové krustě, bazalkové pesto,
opečený toast (250 g)
veganské škubánky se zelím a uzeným tofu (250 g)
Přílohy ke steakům:
salát z čerstvé zeleniny (200 g)
grilovaná zelenina (200 g)
restované zelené fazolky se slaninou (200 g)
vařená kukuřice s máslem (200 g)
pečené brambory (200 g)
farmářské hranolky (180 g)
Omáčky ke steakům:
omáčka se zeleným pepřem a Gold Cock whisky (70 g)
hříbková omáčka (70 g)
rajčatová chilli omáčka (70 g)
bylinkové steakové máslo (40 g)
2× dezert podle výběru z:
horké maliny s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou (150 g)
domácí jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou (cca
150 g)
lívance s borůvkovou marmeládou a zakysanou smetanou, 3 ks
V restauraci se specializují na poctivou rančerskou
kuchyni i krajové speciality a speciály od firmy Rudolf
Jelínek. Od polévky přes hlavní chod až po sladkou tečku to bude jedna
velká nádhera!
Tip: Pokud to máte daleko nebo se vám prostě nebude
chtít domů, můžete se na ranči i ubytovat. Zahrajte si třeba i bowling
nebo se vydejte na procházku po naučné buvolí stezce.