Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pobyt v apartmá na Zámku Svijany: prohlídka, dobrodružná hra i masáž

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Hotel Zámek Svijany Český ráj (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Inka

Dobrý den. Jak je to s prohlídkami pivovaru? Na stránkách pivovaru se píše, že je nutné je rezervovat a ještě pro 10 lidí.

Hotel Zámek Svijany

Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz. Nejlépe bude, když se spojíte s pivovarem přímo telefonicky. Na telefonním čísle +420 739 589 473 se můžete domluvit ohledně podmínek a případných volných termínech pro rezervaci. S pozdravem a přáním hezkého dne, Hotel Zámek Svijany – recepce

Oldrich Machovec

Dobry den. Rad bych pres Slevomat, jako darek k Vanocum, zakoupil u Vas pobyt na vikend (od 10.5.2019 nebo 17.5.2019) v apartma s masazi, prohlidkou zamku a hrou. Pobyt je pro 2osoby. Je mozne prikoupit k tomuto pobytu pristylku pro naseho 12 leteho syna, ktereho bychom chtel vzit s sebou?? Za kolik a jak to mam udelat?? Dekuji za brzkou odpoved.

Hotel Zámek Svijany

Dobrý den.
Při zakoupení na Slevomatu uveďte do poznámky, že požadujete přistýlku. Stojí 500,00 Kč/noc, které zaplatíte přímo na recepci při nástupu ubytování.
S přáním hezkého dne
Recepce hotelu

Dagmar Štěpánová

Dobrý den, máme u vás koupený pobyt v termínu 26.4. – 28.4. 2019. Byl by ještě na tento termín volný dvoulůžkový pokoj pro naše známé? Prosím o odpověď, koupili by si také voucher na Slevomatu. Děkuji, Štěpánová.

Hotel Zámek Svijany

Dobrý den, kapacita dvoulůžkových pokojů je ještě ve Vámi vybraném termínu volná, ale bohužel si nemůžou koupit stejný balíček. Zámecké apartmá máme pouze jedno. Doporučuji si vybrat jiný balíček, který se bude vztahovat k dvoulůžkovému pokoji DeLuxe. Děkujeme za pochopení. S přáním krásného dne Zámek Svijany

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru