Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Zažijte romantiku ve dvou: pobyt v historickém centru Krakova se snídaní

4,7 / 5 Hotel Amadeus**** Krakov - Polsko (mapa) 122 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Vladimíra Zálešáková

Dobrý den,
chtěli bychom termín v dubnu 2019. Bude se nabídka opakovat?
 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíro, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den, Honza

Katka

Dobrý den,
je možné zakoupit pobyt v hotelu Amadeus přes FKSP? Jaký je prosím postup, resp. kam a komu sdělit fakturační údaje zaměstnavatele, a také bych se ráda zeptala, zda je možná tímto způsobem i online rezervace přesného termínu?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Kde uplatnit“. Krásný den :-)

Naděžda Kopecká

Dobrý den je prosím volný termín 1.12. až 3.12.2018 v hotelu AMADEUS Krakov – pokud ano je možná rezervace než zakoupím voucher?

Slevomat.cz

Dobrý den, Naděždo, bohužel je v tomto termínu kapacita hotelu naplněna. Můžete si vybrat jinou nabídku a nebo jiný termín. Hezký den :)

Jiři Mikač

Dobry vecer, jak je to s detma. mame dite 7 let.Dekuji

Hotel Amadeus****

Dear Guest, please, read the children policy, mentioned below the presentation:
Deti do 4 rokov (3,99 r.) bez nároku na lôžko: zdarma
Detská postieľka na vyžiadanie zdarma
Deti od 4 rokov alebo tretia osoba na prístelke: 25 €/pobyt (k dispozícii sú len dve izby s prístelkou, už pri rezervácii je preto nutné žiadať o izbu s prístelkou).
Hotel poskytuje ubytovanie pre max. 3 dospelé osoby, prípadne pre 3 dospelé osoby a 1 dieťa do 4 rokov bez nároku na lôžku. V prípade záujmu o ubytovanie viacčlenných rodín, je potrebné zakúpiť 2 vouchery, nakoľko hotel disponuje iba dvoj- a troj-lôžkovými izbami.
Greetings from Amadeus Hotel.

Vladimír Mazúch

Dobrý deň. Prosím Vás chceme ísť na výlet dve rodiny jedna dvojica a jedna dvojica s tromi detmi – dve dvojičky vo veku 9r a jedno vo veku 2r -mate tam vhodné ubytovanie pre takúto kombináciu? Termín: 30.12.2018 na tri resp. štyri noci. t.j. do 2–3.1.2019 Ďakujem

Hotel Amadeus****

Thank you for sending your request. We are sorry, but we do not offer rooms during the New Year's Eve trough Slevomat.

Thank you for sending your request. We are sorry, but we do not offer rooms during the New Year's Eve through Zlavomat. Moreover, in our hotel you buy a voucher for 2 people (double room), it can be offered with an extra bed for a child – available on request. We can also put a baby cot for a little child up to 2 years. We can't accommodate such big family, as you mentioned, in one room. Greetings from Amadeus Hotel.

Iva

dobrý den, je v hotelu welness a jak je vybavený?

Hotel Amadeus****

Dear Iva, we do not have wellness/spa in Amadeus Hotel. Everything is mentioned in our offer :) Greetings from Krakow.

Jitka Palůchová

Dobrý den,
„Romance v centru Krakova hotel Amadeus“ chci dát jako dárek k narozeninám. Pokud nyní objednám na termín – uvažuji o adventním čase, bylo by možné tento termín změnit, pokud by tomu, komu chci tento poukaz věnovat , termín nevyhovoval?
Bylo by pak možné případně přeobjednat termín na př. na březen 2019?

Děkuji za odpověď, Jitka Palůchová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, voucher na konkrétní termín nelze stornovat. Je možná pouze změna rezervace, a to nejpozději 7 dní předem. Při pozdější změně nebo nedostavení se na pobyt voucher bez náhrady propadá. Takový voucher nelze ani refundovat. Změna je možná maximálně jednou nebo po domluvě s recepcí. Pro změnu prosím kontaktujte zákaznické oddělení Slevomat.cz na e-mailu vip.podpora@slevomat.cz či telefonu 222 745 354. Pěk­ný den

Dana Peláková

Dobrý den, rádi bychompřijeli s malým 7,5 kg pejskem, je to možné?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, pokud se chystáte na pobyt se svým domácím mazlíčkem, je nutná domluva o možnostech předem. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru