Personal byl prijemny, lokalita zajimava.
– v menu byly vyborne morske plody/ryby
Coc au vin = kohout na vine, nikoli kure. Bylo nam oznameno ze kure se k degustaci hodi vice :D Toto byl absolutni propadak.
Krome morskych plodu/ryb a veprove panenky, byla degustace spise prumerna.
Oznamit pri placeni, ze nelze pouzit kartu z duvodu vypadku internetu mi prijde trapne, uz kvuli tomu kdyz pri odchodu vidime zamestance surfovat na PC.
Prezentace jídla vypadá hezky – to je ale největší pozitivum.
Jídla byla velmi nevyrovnaná, od skvělých (nikoli excelentních) po průměrné až po velmi, velmi špatné (losos se opravdu nedal jíst). Na degustační menu je potřeba mít rezervaci, čemuž rozumím, pro kuchaře je pak ale situace velmi komfortní, obsazeny byly 3 stoly a celkem 10 lidí. Obsluha milá avšak odborně strašně slabá. Když mám u stolu 4 lidi a 2 servírky nesou celkem 4 porce, pak dát 2 porce ke stolu se 2 lidmi a další dvě ke stolu se 4 lidmi – úsměvné, ale hlavně smutné. Zejména, když to z 11 chodů dámy udělaly asi 7× :) Na kritiku jídla (losos) se také u degustační večeře nemůže reagovat stylem: vyřídím v kuchyni. Jinými slovy: nedoporučuji.