Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyzkoušejte si jízdu ve Ferrari, Lamborghini a Porsche na závodnickém okruhu

4,6 / 5 Racing Motors Hradec Králové  (mapa) 128 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Petr

Zdravim. Jak dlouho jizda trva pri 1+5 jako řidič? Jak moc limitujete akceleraci a deceleraci vozidla, jezdi se ve spprt rezimu nebo v beznem auto rezimu?

Racing Motors

Dobrý den, trvání je v závislosti na stylu a rychlosti jízdy. Na Vašich 1+5 kol je vyhrazeno 15 minut. Vozidla jsou zapnuta do běžného režimu a nejedná se o test výkonu vozu, takže tomu je uzpůsoben i styl jízdy.

Renata

Dobrý den,
jaký čas je vyčleněn na odjetí 1+3 kola? Při uplatnění stačí vybrat jeden slot, což je 10 minut?
 Děkuji

Racing Motors

Dobrý den, ano stačí jeden slot, tak jak je uvedeno na hlavní straně rezervačního systému: U jízd na okruhu v Hradci Králové vybírejte pro 1+3 až 1+5 kol jeden časový slot po 10 min.

Martin Hanacek

V pondělí jsem poslal na daný účet peníze.Zatim mi nepřišla žádná odpověď a zítra bych potřeboval voucher předat jako dar.Kde došlo ke zdržení?Objednal jsem nabídku za 4390 Kč na jméno Martin Hanacek.Dekuji za odpoved!

Slevomat.cz

Dobrý den, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Petr Šnobl

Dobrý den,
jízda je ,,pouze,, na okruhu a dosahuje sw maximální rychlosti vozidla ??

Racing Motors

Dobrý den, v případě tohoto zážitku nejde o test maximální rychlosti.

Magda

Dobry den,jak je dlouhy jeden okuh?Dekuji

Racing Motors

Dobrý den, kolo má cca 1.6 km

brozekt

Zajímalo by mě, co stojí to připojištění…To bude jiná raketa:)

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, cena připojištění závisí na více faktorech (vůz, věk řidiče, atd), takže je potřeba se informovat přímo u obchodníka na telefonním čísle +420 775 488 0­44. Hezký den, Ivet :)

Racing Motors

Dobrý den, doplníme, že dle druhu vozidla od 490 do 790 Kč. Jen upozorníme, že to není povinné ale pouze dobrovolné. Nicméně se tím můžete krýt proti škodě, která se může vyhoupnout do několika násobku hodnoty tohoto připojištění.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru