Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Nedělní kurzy vaření v moderním studiu: Zvěřina nebo Maso tady, maso tam

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Škola vaření

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

Varianty (2)

Termín

1 osoba

Kurz vaření Zvěřina po česku pro 1 osobu:

  • Termín kurzu: 13. 1. 2019 od 15.00 do 19.30 hod.
  • Co se naučíte uvařit a ochutnáte:
    • Lovecká zelňačka z uzených kostí se zvěřinovou klobásou a hříbky
    • Kančí kýta se šípkovou omáčkou a hrníčkovým knedlíkem
    • Bramborové taštičky s povidly v opražené strouhance zalité máslem 

Po zakoupení voucheru svou rezervaci potvrďte na e‑mailu brydrych@atlas.cz

Voucher zakoupený na termín není možné stornovat ani refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 900 Kč −17 % 2 399 Kč
2 900 Kč −17 % 2 399 Kč
2 900 Kč −17 % 2 399 Kč
2 900 Kč −17 % 2 399 Kč
Vše si sami vyzkoušíte a pochopitelně ochutnáte
Moderní techniky vaření, které využijete i doma
Spoluautorem projektu je Restauratér roku 2017

V Plzni je otevřená nová škola kouzlení! Tedy pardon, vaření.

Dlouho vám do vaší knihy kouzel neboli kuchařky nepřibyl žádný nový recept? Zapište se do Školy vaření Plzeň a naučte se ve zbrusu nových prostorech gastronomického studia uvařit pokrmy, kterými ohromíte třeba na rodinných sešlostech. V menu jsou vždy dva hlavní chody včetně příloh a sladká tečka k tomu

Co si kdy uvaříte? V nabídce je kurz Zvěřina po česku (13. 1. 2019) a Maso tady, maso tam (20. 1. 2019). Oba se konají v neděli, začínají v 15.00 a trvají zhruba 4,5 hodiny. Vše, co uvaříte, si také sníte. 

Zakladateli školy vaření pro veřejnost jsou šéfkuchař Filip Vracovský a Bohumil Rydrych, Restauratér roku 2017 Asociace hotelů a restaurací. Pánové vás seznámí s nejmodernějšími technologiemi a neobvyklými technikami vaření, vždy ale tak, abyste je mohli využít i v domácích podmínkách

Kapacita učebny je 9 osob, každý má své místo a lektora snímá kamera, abyste jeho práci mohli sledovat na velkoplošné obrazovce. Žádný kuchařský trik a grif vám tak neuteče!

Tip: Dáváte voucher jako dárek? Vyberte k němu ještě nějakou drobnost, ať má obdarovaný dvojitou radost. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita