
Termín
Platnost do 9. 12. 2018.
V ceně
- Škola vaření – Sladkovodní ryby (4. listopadu od 16 h.)
- Kniha Božská réva s vlastnoručním podpisem šéfkuchaře Tomáše Levého
Jak uplatnit
Rezervaci proveďte přes rezervační formulář, do poznámky uveďte kód voucheru.
Storno podmínky
Změnit nebo zrušit rezervaci je možné nejpozději 24 hodin před objednaným termínem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 9. 12. 2018.
V ceně
- Škola vaření – Zvěřinové hody (9. prosince od 16 h.)
- Kniha Božská réva s vlastnoručním podpisem šéfkuchaře Tomáše Levého
Jak uplatnit
Rezervaci proveďte přes rezervační formulář, do poznámky uveďte kód voucheru.
Storno podmínky
Změnit nebo zrušit rezervaci je možné nejpozději 24 hodin před objednaným termínem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Člověk se učí celý život, říká se. A přesně to je důvod, proč se zapsat do školy vaření!
Dopřejte sobě nebo někomu blízkému jednodenní kurz, který zlepší vaše kuchařské schopnosti. V Atmosphere se o to postarají. Dozvíte se spoustu nových věcí a také je v praxi vyzkoušíte. Na výběr máte 2 termíny kurzu, přičemž každý je zaměřen na něco jiného. Ke každému kurzu navíc dostanete jako dárek knihu Božská réva.
- 4. listopadu – Sladkovodní ryby – Ne všichni mají rádi kapra, ale tady se dozvíte, jak jej připravit, aby chutnal každému. Jeden ze způsobů přípravy kapra bude předkrm, a to kapří remuláda. Zkusíte i tradičního pstruha na sádle s mandlemi neb oblíbeného candáta. A už jste zkoušeli zaudit pstruha?
- 9. prosince – Zvěřinové hody – Jelen, srna nebo divočák. Kýta, hřbet nebo krk. Ať už se chcete svým umem vytáhnout, nebo jen připravit nedělní oběd pro své nejbližší, tento kurz vám ukáže, jak na to. Podzimně laděné recepty z vás udělají mistra v kuchyni.
Mrkněte na fotky, jak kurz probíhal minulý rok.