Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vařte jako profík: škola vaření Atmosphere, 2 termíny a kniha jako dárek

4,9 / 5 Atmosphere Olomouc  (mapa) 2 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Atmosphere

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Kontakt
Dnes otevřeno: 11:00–22:00

Ve státní svátky se otevírací doba může lišit. 

5,0

Skvěla atmosfera, profesionalni a milá obsluha, jidlo krasne servirovane, a velice chutne. Rozhodne…

Zdeněk
Varianty (2)

Termín

Platnost do 9. 12. 2018.

V ceně

  • Škola vaření – Sladkovodní ryby (4. listopadu od 16 h.)
  • Kniha Božská réva s vlastnoručním podpisem šéfkuchaře Tomáše Levého 

Rezervaci proveďte přes rezervační formulář, do poznámky uveďte kód voucheru. 

Změnit nebo zrušit rezervaci je možné nejpozději 24 hodin před objednaným termínem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

3 319 Kč 2 599 Kč
3 319 Kč 2 599 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 9. 12. 2018.

V ceně

  • Škola vaření – Zvěřinové hody (9. prosince od 16 h.)
  • Kniha Božská réva s vlastnoručním podpisem šéfkuchaře Tomáše Levého 

Rezervaci proveďte přes rezervační formulář, do poznámky uveďte kód voucheru. 

Změnit nebo zrušit rezervaci je možné nejpozději 24 hodin před objednaným termínem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

3 319 Kč 2 599 Kč
3 319 Kč 2 599 Kč
Ukončeno

Člověk se učí celý život, říká se. A přesně to je důvod, proč se zapsat do školy vaření!

Dopřejte sobě nebo někomu blízkému jednodenní kurz, který zlepší vaše kuchařské schopnosti. V Atmosphere se o to postarají. Dozvíte se spoustu nových věcí a také je v praxi vyzkoušíte. Na výběr máte 2 termíny kurzu, přičemž každý je zaměřen na něco jiného. Ke každému kurzu navíc dostanete jako dárek knihu Božská réva

  • 4. listopadu – Sladkovodní ryby – Ne všichni mají rádi kapra, ale tady se dozvíte, jak jej připravit, aby chutnal každému. Jeden ze způsobů přípravy kapra bude předkrm, a to kapří remuláda. Zkusíte i tradičního pstruha na sádle s mandlemi neb oblíbeného candáta. A už jste zkoušeli zaudit pstruha?
  •  9. prosince – Zvěřinové hody – Jelen, srna nebo divočák. Kýta, hřbet nebo krk. Ať už se chcete svým umem vytáhnout, nebo jen připravit nedělní oběd pro své nejbližší, tento kurz vám ukáže, jak na to. Podzimně laděné recepty z vás udělají mistra v kuchyni.

Mrkněte na fotky, jak kurz probíhal minulý rok. 

Nahoru