Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Den D – 75. výročí vylodění v Normandii, Bretaň a Paříž vč. 3 nocí v hotelu

4,3 / 5 CK WISNAR groupe mondiale s.r.o. Paříž - Francie 38 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Renata2

Dobrý den,
kolik času je vlastně reálně věnováno oslavám na místě vylodění? Zdá se, že na těch místech strávíme pouze zhruba jeden a půl dne.
Pokud 3. den máme dojet z ubytování v Rouenu a navštívit Arromanches, baterii des Longues, Collevile, pláž Omaha a Pointe du Hoc, obávám se, že to bude spíš jenom jízda autobusem po pobřeží s občasnými zastávkami. Můžete napsat, jak bude tento den vypadat? Volný čas v Arromanches? Čas na prohlídku baterie des Longues? Čas na pláži Omaha? Čeho konkrétně se na oslavách můžeme zúčastnit?
 Děkuji

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,
návštěva míst spjatých s Dnem- D spočívá v zastávkách na zajímavých místech , kde probíhaly boje v červnu 1944. Abyste viděli co nejvíce, počítejte 5.6.2019 s čas­nějším odjezdem z ubytování a pozdějším návratem. V místech kde budou větší oslavy a schromážění příznivců vojenské historie plánujeme zastávky delší např. Pegasus bridge, Aromanches a Omaha Beach. Kratší zastávky budou u izolovaných pobjektů jako jsou třeba tanky, bunkry a pod.
Další den po prohlídce St. Michel plánujeme opět delší pobyt v St. Mere Eglise a zastávky na Pointe du Hoc, La Cambe… Všude zažijete spontánní atmosféru, se kterou místní oslavují výročí osvobození.
S radostí Vám můžeme oznámit, že o tento zájezd je velký zájem a nyní jsou všechna místa vyprodaná 😊, prodej je již ukončen.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Renata

Dobrý den,
Odjezd z Prahy je odlud prodim přesnou adresu pokud uz je upřesněna.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,

Účastníkům zájezdu, zašleme přesnou adresu nástupních míst v informacích k odjezdu, které zasíláme klientům obvykle 2 týdny před odjezdem.

Zdraví team CK WISNAR

Lucka

Dobry den, budou na pokojich (ci jinde) pristupne varne konvice? Dekuji.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,

v hotelech IBIS ano, v hotelech Premiere Classe nikoli.

Zdraví team CK WISNAR

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na ceny příplatků, zda jsem je pochopila správně a abych si dokázala přesně vyčíslit celkovou cenu zájezdu (mám o zájezd zájem, ale chci ho darovat, tak ať ho dáváme se všemi potřebnými penězi). Jednak bych potřebovala ubytování pro manželský pár (pokud si koupím 2× voucher ve dvoulůžkovém pokoji) bude mi garantováno, že budou ty dvě osoby spolu na pokoji?. Dále v příplatcích je napsán vstup do objektů, platí dle zmíněného dotazu, že by mělo 80 eur stačit pro dvě osoby (na oslavy ve vylodění v Normandii, vstup do města Rouen a gotické katedrály, do kláštera Mont-Saint- Michel a v Paříži na Eiffelovu věž, Ivalidovny a Louvru)?Dále moc nerozumím poplatku za místní taxu 12 eur na osobu, ta se platí každý den (takže třikrát)? Takže k celkové ceně zájezdu by mi mělo stačit „přidat“ pro dvě osoby 116 eur plus 1780 Kč za snídaně, aby zážitek byl plnohodnotný?Prosím o co nejpřesnější vyčíslení, moc děkuji, hezký den, TR

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,
samozřejmě, že osoby, které uvedete na smlouvu o zájezdu budou ubytovány v jednom pokoji😊. Na vyjmenované vstupy výše vámi uvedené částky odpovídá na 1osobu. Místní taxy se platí tak jak je uvedeno: 12 €/osoba/zájezd tj. pouze pouze jednou.
Cena na osobu za 3× kontinentální snídaně: 890 Kč.

Přejeme krásný den, team CK WISNAR

Lucka

Dobry den, kolik by staly vsechny priplatky na vstupy a snidane? Dekuji

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,

tento zájezd není náročný na vstupy, dle předpokladu počítejte cca do 40€, záleží co budete chtít v Paříži navštívit.

Zdraví team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru