Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Seznámení s parkourem: tříhodinový workshop pro děti od 10 do 14 let

4,9 / 5 In Motion Academy Plzeň  (mapa) 56 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Marcela Komárková

Dobrý den, chci použít jako vánoční dárek, zatím jsou v Plzni vypsány jen termíny do Vánoc. Budou do konce platnosti voucheru další? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, bohužel vám tuto informaci nesdělím, ale můžete si nastavit upozornění e-mailem na nabídky tohoto obchodníka. Hezký den :)

Iveta Ratajová

Dobrý den, syn je hyperaktivní a parkour zkouší pouze jako amatér. Jde mi o to aby ho workschop pro začátečníky nenudil, jinak by asi vyrušoval ostatní. Má smysl ho hlásit do začátečníků nebo raději do pokročilých. Je mu 12 let.

Děkuji Iveta

In Motion Academy

Dobrý den, na workshop se může přihlásit až 36 dětí, které jsou pod vedením tří trenérů. Důležité je, aby se děti dokázali během workshopu soustředit na výklad trenérů. Pokud se syn ještě nezúčastnil žádného workshopu, měl by určitě začít u začátečníků. Hyperaktivita neurčuje pokročilost, i u workshopu pokročilých je potřeba, aby se děti dokázali soustředit.
Pokud myslíte, že by syn workshop nezvládl kvůli udržení pozornosti, můžete si domluvit individuální lekci s trenérem, kde se trenér bude věnovat pouze vašemu synovi. Kontakt na kolegu najdete na našem webu https://imacademy.cz/praha/individualni-lekce .

Marie Stoklasová

Uvádíte čas konání: 10.00–13.00 h. Který den?

In Motion Academy

Dobrý den, termíny najdete na našem webu https://imacademy.cz/praha/workshopy-deti . Pokud se jedná o workshop v jiném městě, stačí překliknout na příslušné město a zvolit „jednorázové workshopy“.
Workshopy se konají o sobotách, pokud není uvedeno jinak.

Kovaříková Veronika

Dobrý den synovi bude v lednu teprve 9let, ale měl by zájemo seznámení s parkourem, byl by tento workshop vhodný i pro něj, děkuji.

In Motion Academy

Dobrý den, u workshopů je tolerance ± 1 rok. Syna tedy na workshop můžete přihlásit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru