Pestré dvouchodové řecké menu pro 2: předkrmy, 3 druhy masa a přílohy
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 10. 2. 2019.
V ceně
- předkrmový talíř
- lilkový tatarák 50 g
- tzatziki 50 g
- taramas/kaviárová pomazánka 50 g
- smažené krétské papričky 110 g
- řecká řepa s fetou a ořechy 100 g
- pita chléb, 2 ks, 160 g
- masová mísa
- kuřecí suvlaki (špízy) 160 g
- jehněčí kebab 150 g
- hovězí biftečky 150 g
- přílohy
- domácí hranolky 200 g
- pečené brambůrky grenaille 150 g
- čerstvý salátek maruli 200 g
- Rezervace: stůl si zamluvte alespoň 24 hodin předem na e‑mailu kavala@kavala-praha.cz nebo na tel. 604 412 203.
- Nezapomeňte nahlásit kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Říká se, že v restauraci lépe chutná. Odnos s sebou není možný.
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 12 hodin předem.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Správný Řek vás rozhodně nebude mučit otázkou, kolik že je v Řecku řek, ale ihned vás pozve na pořádnou řeckou hostinu.
Za chutnou autentickou řeckou kuchyní naštěstí nemusíte cestovat až do Řecka, ale můžete si ji dopřát v dejvické restauraci Kavala. Zde pro vás kuchař připraví tradiční dvouchodové menu pro 2 osoby, které zahrnuje 5 druhů předkrmů a hlavní chod, jenž sestává ze tří druhů masa a příloh.
V restauraci Kavala používají kvalitní, čerstvé a originální suroviny a vedle „řecké klasiky“ si zde můžete dát speciality z regionálních kuchyní, z moderní řecké gastronomie i jídla inspirovaná antickou kuchyní. Čeká vás zde domácí atmosféra a příjemná obsluha, takže se budete ihned cítit jako na dovolené.
K pití si zde můžete dát kvalitní lahvová i rozlévaná řecká vína a samozřejmě také tradiční ouzo či řeckou perlivou vodu Souroti.
TopLife Czech
Restaurace je oceněna 1 zlatým lvem v TopLife, což je prestižní a hlavně objektivní hodnocení, které posuzuje jak podávané jídlo, jeho kvalitu a originalitu, tak obsluhu a prostředí restaurace. Jednoho lva dostávají restaurace se stabilní kvalitou a gastronomickým zážitkem, který hosta uspokojí.