Co říkají hosté Restaurantu Albert Málek? „Tak sem rozhodně musíme ještě jednou!“
U jedné návštěvy prostě nezůstane. Zamilujte si i vy kulinářské
umění šéfkuchaře Tomáše Kapouna, který kouzlí v Restaurantu Albert Málek****. Kromě stovek
a tisíců hvězdiček od spokojených hostů teď přibyly
ještě 3 hvězdy od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a to
je pochvala, která se cení.
Tomáš Kapoun strávil většinu své praxe v Anglii. Dva roky vařil ve Vineyard at Stockcross u gurua michelinských kuchařů Daniela Galmische,
který 21 let po sobě obhajuje michelinskou hvězdu. Zkušenosti si
rozšiřoval kratšími stážemi např. v Le Manoir Aux Quat´Seisons, který
se pyšní 3 michelinskými hvězdami. Následovalo 6 let praxe v Bowood,
který patří členům královské rodiny, pro které zde i vařil.
Podívejte se na pořad Ano, šéfe!, ve kterém restaurace získala
cennou trofej.
„Líbilo se nám úplně vše, jídlo výborné, prostředí
příjemné a obsluha profesionální.“ (Veronika,
únor 2018)
V restauraci používají regionální suroviny a pod rukama místních
kuchařů vznikají jídla, která lahodí oku a rozplývají se na jazyku. Menu není předem dané, sami si ho poskládáte vždy ze tří variant. Můžete si ale být už teď jisti, že to od předkrmu
přes polévku až po hlavní chod a dezert bude nádhera.
Relaxace a neomezené množství piva
Rozmazlovat budete nejenom chuťové pohárky, ale také celé tělo.
V privátní VIP křišťálové kapli si užijete luxusní
wellness péči včetně koupele v pivní mladině a během procedur budete ochutnávat místní pivo.
„Líbilo se nám prostředí, procedury a milý přístup personálu.
Skvěle jsme si to užili.“ (Klimkova,
září 2018)
Pokud hledáte místo, kam vzít partnera na rande nebo kde oslavit
výjimečné výročí, právě jste ho našli. V Rožnovských pivních
lázních vás čeká ve všech ohledech úžasný zážitek.