Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz výroby sýra na bio farmě: praxe, teorie a prohlídka farmy s výkladem

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Farma Hvozd

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Termín

1 osoba

Kurz výroby sýra

  • Celkový čas trvání kurzu: 5 hodin
  • Příprava sýra: 9–13 hodin
  • V technologických pauzách (srážení sýřeniny, míchání díla apod.) probíhá výklad teorie a diskuze.
  • Cca ve 13 hodin převzetí vlastního výrobku, ukončení kurzu a odchod na exkurzi na farmu (cca 200 m)
  • Exkurze farmy s chovem krav a koz a malé faremní mlékárny s výkladem (cca 1 hodina)
  • Maximální počet účastníků je 15 osob.
  • Termín: sobota,  24. 11. 2018 

Omezení

V případě osoby mladší 15 let je potřeba doprovod plnoleté osoby. Minimální počet účastníků kurzu je 10, maximální počet 15. V případě, že se nenaplní kapacita vašeho termínu, bude vám nabídnut nový termín.

Rezervace: Účast v kurzu prosím potvrďte předem a to emailem na farma.hvozd@centrum.cz spolu s přiloženým voucherem (či kódem voucheru) a jménem osoby, která se bude kurzu účastnit. 

Praktická část kurzu bude probíhat v sále Sport klubu. 

Nabídku doporučujeme pro děti od 10 let.
  • Voucher můžete stornovat nejpozději 48 hodin před datem kurzu.
  • Voucher můžete stornovat i v případě, že nebude naplněna minimální kapacita počtu lidí na vámi vybraný termín. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 300 Kč −23 % 999 Kč
1 300 Kč −23 % 999 Kč

V ekologické farmě Hvozd vaše mezery rádi zaplní a naučí vás všechno, co potřebujete znát – mají v pořádání kurzů velké zkušenosti u nás i v zahraničí. Kurz potrvá dohromady 5 hodin, většinu času se budete věnovat praktickým záležitostem, výklad teorie a diskuze bude probíhat v technologických pauzách. 

Na kurzu bude maximálně 15 účastníků, takže se vám budou věnovat dostatečně. Domů si odnesete nejen nové znalosti, ale i vlastnoruční výrobek a také se podíváte, jak farma s chovem krav a koz funguje a jak vypadá taková malá faremní mlékárna.  

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita