Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2měsíční online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu s Petrem Havlíčkem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
V. K.

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli se berou při sestavování jídelníčku i potravinové alergie – já třeba nemohu jíst papriku.

Zhubni chytře

Dobrý den, pokud se v našem jídelníčku objeví potravina, kterou nemůžete jíst, tuto potravinu samozřejmě můžete nahradit jinou, která bude mít stejné nebo podobné výživové hodnoty. Jídelníčky na míru v našem kurzu nesestavujeme, v takovém případě by byl kurz o mnoho dražší.
Děkujeme za pochopení.

Soňa Hirschová

Dobrý den, zadala jsem také kod po zakoupení kurzu a nic se nikam nepřesměrovalo a nic se nedělo

Zhubni chytře

Dobrý den Soňo, prosím kontaktujte info@zhubnichytre.cz. Děkujeme a přejeme krásný den

Michaela

Dobrý den, zakoupila jsem kurz a chtěla bych se zeptat kam se mohu obrátit s případnými dotazy pokud mi ohledně stravování není něco jasné? Nevím jistě jak postupovat nebo potřebuji nějakou potravinu nahradit jinou.
 Děkuji

Zhubni chytře

Dobrý den Michaelo, své dotazy můžete směřovat na info@zhubnichytre.cz.

Renáta Kodejšová

Dobrý den,
zadala jsem kod který přišel pro ověření a přihlášení bohužel mně vůbec nepřesměroval do zákaznické sekce jak je to možné co s tím ?
Děkuji R.K.

Zhubni chytře

Dobrý den Renato, již Vám bylo odpovězeno na email ;-).

Monika Hamhalterova

Dobrý den, koupila jsem si na slevomatu voucher , který jsem uplatnila, ale nestačila jsem dodělat registraci a už se nemůžu na vaší stránku přihlásit. Co mám teď udělat a jak pokračovat.Děkuji za odpověď.Hamhal­terová.

Zhubni chytře

Dobrý den Moniko, napište na info@zhubnichytre.cz, Váš problém tam rádi vyřeší.

Naděžda Mathé

Dobrý den,mohu se účastnit kurzu,když jsem vegetarián(nejím ani ryby).Děkuji Naďa

Zhubni chytře

Dobrý den Naděždo, kurz Zhubni chytře je koncipován tak, aby vyhovoval co nejširší zdravé veřejnosti a byl por ní zároveň cenově dostupný. Proto není vhodný ani pro vegany ani por vegetariány.

Diana

Dobrý den, je tento stravovací plán vhodný i pro těhotné? Na svojí malou výšku mám vysokou váhu. Předem děkuji za odpověď.

Zhubni chytře

Dobrý den Diano,
v době těhotenství a půl roku po porodu v plném režimu kojení nedoporučujeme jakoukoli dietu.V tomto období žena i miminko potřebuje daleko více živin, aby se miminko dobře vyvíjelo a zároveň se zabránilo v pozdějším věku ženy zdravotním problémům.

Zdeněk Petřek

Dobrý den užívám dva roky Warfarin 8mg je vhodný jídelníček i pro mě

Zhubni chytře

Dobrý den Zdeňku,
jak jsme psali níže, kurz je koncipován tak, aby vyhovoval co nejširší zdravé veřejnosti. I u Vás bude nutná konzultace s Vaším ošetřujícím lékařem o vhodnosti našeho kurzu. Přece jenom zná dobře Váš aktuální zdravotní stav.

Anka

Dobrý den, je tento program vhodný i pro lidi s AI nemocemi (diabetes či zpomalená evakuace žaludku)? A pak jsem se chtěla zeptat – asi jsem velmi mlsná a bojím se, že budu mít spoustu zákazů co ne a co ano. Nejím ani sušenky ani nesmažím, ale mám ráda plnotučné mléčné produkty. Děkuji!

Zhubni chytře

Dobrý den Anko,
kurz Zhubni chytře je koncipován tak, aby vyhovoval co nejširší zdravé veřejnosti a zároveň byl pro ní cenově dostupný. Pokud máte nějaké vážné zdravotní problémy je potřeba požádat o radu Vašeho ošetřujícího lékaře, zda pro Vás náš jídelníček bude vhodný. co se týče plnotučných výrobků i my se přikláníme k jejich konzumaci a jsou pro tělo zdravější než nízkotučné.

Gabriela Kubickova

Dobry den,

chci se zeptat, jestli online kurz/aplikace sama prepocita mnozstvi potravin na zaklade me vysky, vaky a veku. Nebo je potreba mnozstvi potravin prepocitat manualne?

 Dekuji

Zhubni chytře

Dobrý den Gabrielo,
kurz Zhubni chytře je koncipován tak, aby vyhovoval co nejširší zdravé veřejnosti a byl pro ní zároveň cenově dostupný. Klienti mají k dipozici tři jídelníčky – pro ženu s nadváhou, pro ženu s obezitou a pro muže. Není potřeba si gramáže potravin přepočítávat. Stačí se držet jídelníčku, který pro Vás bude vhodný.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru