Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2měsíční online kurz o hubnutí a zdravém životním stylu s Petrem Havlíčkem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kateřina

Omlouvám se, ale úplně nerozumím tomu uplatnění voucheru. Na stránkách provozovatele uplatním voucher, ale nechci kurz prozatím začít využívat, až třeba na začátku příštího roku. Je to takto možné?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Coufalová, funguje to tak, že jakmile uplatníte voucher na stránkách https://zhubnichytre.cz/slevomat/, budete mít přístup ke kurzu ještě další jeden rok. Takže pokud jej uplatníte nyní, určitě ho budete moci využít až v roce 2019. :) Hezký večer.

Luci

Dobrý den, zajímalo by mne, zda musím někam chodit a kam se chodí do kurzu. Nebo jestli se to posíla vše domu. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Luci, nemusíte nikam chodit :) Jedná se o online kurz. Přístup k online materiálům platí jeden rok od aktivace. Jednotlivá videa si můžete kdykoli přehrát. Pěkný den

Libuše Jirásková

Dobrý den,mám jisté zdravtní problémy a jsem vegetariánka.Je tento kurz i pro vegetariány?Dě­kuji Líba

Zhubni chytře

Dobrý den Libuše, kurz Zhubni chytře není určen pro vegetariány. Je koncipován tak, aby vyhovoval co nejširší zdravé veřejnosti a zároveň byl pro ní cenově dostupný.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den

Hanka

Dobrý den, je kurz určen i pro vegetariany? Dekuji

Zhubni chytře

Dobrý den Hanko, kurz Zhubni chytře není určen pro vegetariány. Je koncipován tak, aby vyhovoval co nejširší zdravé veřejnosti a zároveň byl pro ní cenově dostupný.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den

Nikola Hanzlová

Dobrý den, je možné si sešity v kurzu stáhnout a vytisknout ?

Zhubni chytře

Dobrý den Nikolo, ano pracovní sešity, jídelníčky, recepty i nákupní seznamy jsou určeny ke stažení a tisku.

Přeji krásný den

Ivana

Dobrý den pane inženýre! Je mi 72 let a vlastně pořád řeším kila. Nejvíc jsem zhubla po druhém dítěti, to mi bylo cca o 50 let méně. Tenkrát jsem zhubla asi 20 až 25 kg, přesně nevím, neměli jsme váhu. Toto zhubnutí mi vydrželo cca dalších 20 let, pak asi v souvislosti s menoupazou jsem začala nabírat. Občas se mi podařilo něco shodit, ale zase se mi kila vrátila, prostě jo-jo efekt. Myslíte si, že na úpravu váhy je v mém věku pozdě? Nechci dostat ani cukrovku, ani infarkt. Velmi vám věřím, a věřím, že byste mi neříkal není pozdě jen proto, aby se prodal váš produkt. Velmi vám věřím a děkuji za vaši odpověď. Ivana

Zhubni chytře

Dobrý den Ivano, kurz Zhubni chytře není jen o hubnutí, ale hlavně o zdravém životním stylu. Máme v kurzu klientky i starší než jste Vy. Takže pokud jste zdravá a nemáte žádné potravinové omezení, kurz vám mohu jen doporučit.
Přeji krásný den

Vendy

Dobrý den, zajímalo by mne, když je to online kurz, tak ty sešity dostanu v emailu a nebo zaslané vytištěné poštou?Dále by mne zajímalo, zda se jídelníček skládá přímo na míru dotyčné osobě (dle váhy,výšky atd.) nebo je to jen nějaký všeobecný pro všechny? Je možné se i zapojit do sestavení jídelníčku ve smyslu, že jsou potraviny, které třeba vůbec nejím (houby,lilek atd…)?
Děkuji,V.

Zhubni chytře

Dobrý den, kurz Zhubni chytře je čistě online, sešity a DVD na obrázku jsou pouze ilustrační. Navíc vzhledem k ceně nelze vytvořit jídelníček klientům na míru. Celý kurz je koncipován tak, aby vyhovoval co nejširší zdravé veřejnosti, byl pro ní cenově dostupný a naučil klienty zdravému stravování.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru